Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Hoppet om våren när bloggen fyller tio.

 
Se där. Detta årets första snödroppar! Det finns alltså hopp. Våren är i antågande.
 
Kollegan Lisbeth och jag tog en promenad längs vackra Klaras kyrkogård i Lund under lunchen.  Funderade på om vi fått se vinterns sista försök att ikläda naturen i snö här nere i söder eller om det kommer mer? Hur som helst sken solen och himlen var blå och det kändes vår i luften idag. Härligt.
 
Och så kan jag konstatera att jag började fylla min digitala dagbok här för exakt tio år sedan. Bloggen fyller alltså tio och jag kan inte riktigt förstå att jag bloggat här i tio år. Hurra, hurra! Hur långe är inte det? Livet har under dessa tio år förändrats en hel del. Familjekonstellationen ser annorlunda ut, jag har bytt jobb, drivit kafe, fått nya vänner och vidgat mina vyer på många sätt och vis. Är glad att jag orkat berätta min historia här och dokumenterat alla de där dagarna som annars bara flyter förbi.
Är dock inte lika flitig med uppdateringarna som förr, men tänker att det är okey. Så länge det känns roligt att skriva så fortsätter jag.
 
Blir ett kort inlägg idag. Ska nämligen upp extra tidigt i morgon då jag har föresatt mig att gå ner i träningsrummet i n n a n jag tar mig till jobb i morgon. Anledningen är att eftermiddagarna resten av veckan är uppbokade med annat och träningen hinns helt enkelt inte med. Jaja, vi får väl se om jag orkar gå upp klockan fem i morgon bitti....
Känns just nu som en ganska dum ide..haha! 
 
Heja mig!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben