Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en bra lov-tradition.

 
Vy över Malmö sett från stranden vid samhället där jag bor - en bild tagen i eftermiddags.
 
 
 
Någon timme tidigare stod jag just här, mitt i stan, på en bro över kanalen och hade nyss lämnat min kollega och vän Lisbeth efter en mysig fika på Espressohouse.
 
 
 
 
Jodå, vi tillhör den skara kollegor som kan tänka oss tillbringa tiden tillsammans även utanför arbetet. Eftersom vi har novemberlov tyckte vi det var ett utmärkt tillfälle att ses för lite personalvård, eller vänvård om man så vill och hade bokat tid på Gildakliniken mitt i stan för en timmes ansiktsbehandling. Oohh, såå skönt och välbehövligt.
 
 
Förra året på novemberlovet befann vi oss också i Malmö, på SPAradiset - då jag testade floating och guppade runt i en stor tub fylld med saltvatten. En annorlunda upplevelse om än välgörande.
 
En bra tradition och novembergöra alltså - att ta hand om sig själv lite extra i höstmörkret.
 
Vidare:
Lovet pågår således förfullt och jag har ägnar de första dagarna av ledighet åt att komma i fatt mig själv och görandet i hemmet. Det renoverade sovrummet har nu börjat få sin form och jag är rätt nöjd med min lovinsats så här långt. I morgon får jag besök av ett företag som ska lämna en offert på en ev renovering av ett av mina badrum och så har jag bokat in en tid hos min frisör. Inte en dag försent! Ser fram emot det, liksom i morgon kväll då jag ska hem till äldsta dottern Emma för att kolla så många avsnitt Greys Anathomy som vi bara orkar och förhoppningsvis bjuder hon på något ätbart dessförinnan. Greys Anathomy ser man bäst med mat i magen och glass inom räckhåll nämligen.
 
Novemberlov! Ett synnerligen bra påfund om ni frågar mig.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben