Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man provar floating.

 
Sovit länge än vanligt. Druckit kaffe i sängen. I tystnad från tvbrus och tonårsskrovliga röster. Höstlovet är välkommet. Även om jag faktiskt jobbar både måndag och tisdag och befinner mig på SET-mässa i Malmö har jag denna morgon unnat mig en timmes längre sovmorgon än andra arbetsdagar och det är välkommet. Skööönt! Min yngsta sover över hos en kompis och grabbarna i boet är redan i lovmood och sover långt över det som kan räknas till morgontid.
 
Så. Alltså kan jag breda ut mig i morgonmys och egentid och få undangjort lite nödvändigheter. Stanna upp en stund och få struktur i kropp och sinne. 
Numera är det sällan varande att den här slags egentid gör sig gällande och jag kan tycka den är högst njutbar.
 
 
 
Mer njutbart:
 
Igår efter mässa och föreläsningar var jag och Lisbeth på spa! Jisses vilket skönt place Sparadiset är. Som att komma in i en annan värld! Jag hade lyckan att få prova floating, en present jag fått av Lisbeth, och som föranledde en viss spänning och oro. Att bli instängd naken i en vit barbapappa-tup guppandes i saltvatten i hela fyrtiofem minuter kändes lite läskigt men visade sig vara hur avkopplande som helst. Wow! Jag förlorades i tid och rum och svävade in i tyngdlös dvala. Klart välgörande och jag kan definitivt tänka mig att göra om det.
Både Lisbeth, som fått pedikyr,  och jag spatserade ut i kylan och skymningsmörker och kände oss som nya människor...haha! 
 
Kan varmt rekommendera Sparadiset för er som vill skämma bort er lite extra och som gillar spa.
 
 
Och till sist:
 
Bilder från hösten som just nu är i högblom denna sida landet.
 
 
 
Hur vackert!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben