Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Helgen bakåt och helgen framåt.

 
Lånar lite bilder från förra helgen, då jag befann mig i blåa huset vid skärgårdsviken i Stockholm.
Det var lördag och jag hade dukat till kalas, då Håkan fyllde år. Vädret bestod av en vitmjölkig himmel och vindarna rev utanför. Men inomhus försökte vi hålla värmen och färgen med blomster och varm brasa.
 
 
 
Flaggan var med så klart.
Vi hade hissat upp flaggan i flaggstången men fick plocka ner den på grund av blåsten. Trodde hela stången skulle knäckas ett tag men det gjorde den klart inte.
 
 
 
Inget födelsedagskalas utan tårta.
Marängtårta med vaniljsmörkräm, vispgrädde och blåbär!
Den gick ner kan jag säga!
 
 
Dagen efter, i söndags, var blåsten och allt det mjölkvita borta och solen visade sig från sin bästa sida. Håkan dukade upp på terassen med havsaborre och kokt potatis. Årets första utelunch.
Helt underbart!
 
Och plötsligt var det fredag igen och jag ligger här med datorn på magen framför tv:n och försöker skriva, kolla på Talang och småprata med min fjortonåring samtidigt. Kanske inte det bästa utgångsläget för ett djuplodat inlägg, men ändå. Mysigt.
 
Veckan har sprungit i väg i vardagsgöra, tidiga morgnar och viktigt arbete med teamet och elever.
Är så glad för ljuset som börjar komma tillbaka och gör morgnarna och eftermiddagarna uthärdliga.
Har dessutom levt på smoothies och soppor hela vecka i mitt 66 days of challenge-projekt. Det har gått bra men jag längtar efter att få tugga mig något annat än grönsaker och frukt i morgon till frukost.
 
Nu ska jag fälla i hop den här datorn. Känna fredagen i mig. Köra till stationen i Lund och hämta hem min man. Koppla av helt enkelt.
 
Trevlig helg alla!
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben