Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man tänker choklad...kola...och exotiska frukter.

 
Dricker ett glas vin och bläddrar i gamla receptmagasin efter ett lämpligt bakverk till nyårsfesten jag blivit ombedd att ta med mig i morgon. 
Jag och H ska fira in det nya året med vänner i Helsingborg. Samma vänner jag firat nyår tillsammans med de senaste femton åren. Samma vänner som är anledningen till att jag mötte H en sommardag 2013. Bra vänner alltså...haha! Nåväl. I år är det mitt uppdrag att baka nyårskakan och jag har ännu inte bestämt mig för vilken. Som den bakblogg detta forum utger sig att vara, borde jag vid det här laget kunna presentera er ett välgenomtänkt recept men så är alltså inte fallet i är. Det går utför med bagerskan tror jag bestämt.
Jag tänker i alla fall choklad, kanske kola....exotiska frukter som bryter av det söta. Så långt har jag kommit i planeringen trots allt, och vi får väl se vad det kan tänkas bli. Jag har kvällen på mig och jag lovar återkomma med resultatet i morgon. Årets sista dag! 
Har som vanligt inte avgett några nyårslöften, men har lovat min yngsta att vi ska gå fler promenader under 2017. En riktigt bra plan om ni frågar mig. För övrigt tänker jag att 2016 varit ett fantastiskt år i min livshistoria och att jag har mycket att vara tacksam över. Vad nåsta år för med sig återstår att se men jag är övertygad om att det finns mycket kvar att utforska, undersöka, uppleva och det är med god tillförsikt jag tar klivet in i det nya.
 
Men nu är det dags att ta ut potatis-och-laxgratängen ur ugnen och senare fortsätta kvällen med nyårsbak och förberedelse inför morgondagen. Vi hörs då!
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben