Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Passion för persikopaj!

 
Så var det äntligen eftermiddag och jag landar fredagstrött hemma vid köksbordet. Plåtterhögar av oöppnad post och annat pappersgöra vittnar om en veckans många in-och-utrusningar genom ytterdörren och jag suckar över den där känslan av att aldrig riktigt hinna med.
 
Men nu är det fredag. Mellansonen och jag dricker kaffe och äter varma bullar med onödigt mycket smör på. Och vi småpratar avmätt om den nya skolan, om lärarna och konstaterar att allt är bra innan han springer vidare till övernattningskompisen. Samma son som haft svårt att sova efter för många aj-i-hjärtat verkar nu glad och uppslupen. Jag tänker tacksamt att barn är så mycket nutid och den maktlöshet som runnit nedför ryggslutet i ett försök att lindra hans smärta mildras en aning. Det blir nog bra till slut. Hoppas på ärr som läker. Inte blöder igenom.
 
 
Vad mer då?
 
Dagens fredagskaka på jobb blev en persikopaj. Helt ljuvligt god!! Nu måste ni lova mig att baka. Receptet hittar ni här. Och när ni ändå kikar in kan ni passa på att gilla sidan. Då får ni de senaste uppdateringarna vad gäller recept och bakverk. Dessutom kan ni på ett enkelt sätt ställa frågor och kommunicera med mig och andra baksugna!
 
Nu ska jag försvinna in i fredagskvällen! Äta grillad hallomiost, ta på mig varma sockar, krypa upp i soffan, krama liten sjuåring! Trevlig kväll alla!
 
Kram C
 
 
 
 
 
                                              

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben