Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Full rulle!

Kladdkaksmuffins!


Det har varit en vecka med riktiga sunkmorgnar. Kvällspigga familjemedlemmar har resulterat i övertrötta morgonfirare som tokstressat för att överhuvudtaget komma i rimlig tid till respektive arbestplatser. I alla fall vad gäller undertecknad. Och jag tänker att det är tur det snart är sommarlov. Vi behöver det, vi trötta.

Denna sista majdag
har fortsatt i ett snabbt påbörjade tempo.
Fick ut plåten med kladdkaksmuffins två minuter innan Lillans cabaret med klassen började, och intog åskadarplatsen med rykande muffins på mässingsbrickan i knät. (Vi rök liksom ikapp, muffinsen och jag)
En fantastisk förseställning med fantastiska barn! Därefter ett sällan skådat slag av kakbuffé. Ni förstår va? Rena himmelriket för en kakfrälst som jag!


Och nu: Pussar barn godnatt, filar på ett gästinlägg som ska va klart i kväll, hämtar en cykellös son på träning och tycker att fredagen kan inte komma lägligare.


En sak till: Vill tacka er alla fina läsare som kikar in och skickar små peppande kommentarer trots att jag själv just nu är en urusel bloggläsare (vill, men hinner inte)! Tack! Betyder mer än ni anar!

Kram C
Kommentar postad
Trött..tröttare...men tröttast är nog viskolfolk nu - som alltid :)Kraam
Kommentar postad
Vad roligt med uppträdande.. tur du hann få med dig de nybakade kladdkakemuffinsen :-)Tror det är många som känner att det behövs ledighet nu..

Kram
Kommentar postad
Jag som skulle komma och överraska dig igår min vän... attans......

KRAM
Kommentar postad
Gottig kak-buffe = ))

Det ÄR mycket nu och man är så trött !!

SEMESTER snart är inte dumt.

Kram Helene.
Kommentar postad
Känns som alla är trötta och slitna såhär en månad innan semester.. Har med ont om tid..
Kommentar postad
Ooo underbart det ser ut...

Tar en Chokladboll & smiter/Ha en härlig Fredag Kram Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben