Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Måndagsdimma och goodiebagar!

 
 
Trött måndag. Har befunnit mig i någon slags måndagsdimma hela dagen och inte förmått mer än det allra nödvändigaste. Det planerade ut-och-leta-nya-gympa-skor till barnen fick vackert ställas in och nu ligger jag här. I sängen, sidan om en sussande dotter och försöker stå emot frestelsen att falla med i de djupa sövande andetagen vid sidan om. 
 
Men inte än. Först tänkte jag visa innehållet i de goodiebagar vi fick med oss från bloggmiddagen. Så mycket saker att jag inte fick med dem på en och samma bild!! Då förstår ni kanske.
 
 
 
Som väntat fastnade jag för det ätbara. Har redan mumsat i mig det mesta av chokladkakorna från Malmö Chokladfabrik tillika den oemotståndliga lakritsen från samma ställe. Har tidigare varit på chokladprovning på fabriken och jag kan varmt rekomendera deras produkter. Applåd!!
 
 
 
För dem som gillar söta smaker men ändå äta nyttigt  fanns det stevia droppar från SweetLeaf Stevia som jag länge varit sugen på att testa. Så även proteinbars från Nutri-NickLUBfoods och Atkins.
 Tropicsnacks Hansa bidrog med sitt goda naturgodis!
 
 
 
En hel del bra hudvård, smink och hårvårdsprodukter från Max FactorThe bodyshop emporiaLushWeledaMolliscare,  Natural boxOLAYRitualsVackerFinatvålenDark & Brigt haircareNordicfeel,
RönischMedicom  och Naked Lips hittades i goodibagearna. 
 
 
 
Och inte nog med det!
 
 
Bland övriga bra och användbara produkter kan nämnas:
 
Headset  Mediamarkt lund, tandkräm med kit Brilliant Smile, frikommunikation TelenorIphone skal Xtrfy,
 Ipad ställ och skoputs  Tre, pepparkaksform och putsduk Scandinavianphoto.
 
 
Pepparkaksform och putsduk Scandinavianphoto, skål AsIf 4476 halstabletter FishermansFriend, halsband med dogtag Igelberg, tamponger, intimservetter, trosskydd Natracarepenna, choklad, frön att så från Grand Hotel Garden,  snack oliver Zeta, vanthållare LillagrodanDesign Rädda barnen broshyr,  3 st drycker av Little Bigshot energy, goodiepåsen LoppiBakis och razor brustabletter

Dessutom generösa presentkort från: 

 Swefitness, (Presentkort på 1 månads träning och kroppsanalys),  Easy fabulous Personlig almanacka, och Solentro

 

 

Får säkert anledning att komma tillbaka till några produkter i takt med att de används! Är nyfiken på både den personliga almanackan och att få prova göra fotoböcker med Solentro.

Tack!

Nu ska jag snart sälla mig till snarkandet och bädda ner mig i dunbolstren. I morgon väntar tisdag med både jobb och tabatapass. Bäst att vara laddad!

 

Kram Cecce

 

 

 

 

 

 

 
Kommentar postad
Det var ingen dålig goodie.....mycket kul. ha en bra dag. Kram Anette
Kommentar postad
Vilka härliga produkter ni fick!
Kommentar postad
Fint inlägg! <3

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben