



Mördeg med choklad
260 g vetemjöl
200 g smör
100 g socker
1 ägg
5 g salt
10 g kakao
Chokladfyllning
80 g choklad 70 %
75 g smör
70 g florsocker
30 g vetemjöl
1 ägg
Garnering
10 jordgubbar eller annan frukt eller bär
florsocker
Pajskal
Ugn 175 grader.
Hacka samman alla ingredienser till en smidig deg.
Dela chokladmördegen i tre delar och klä tre små pajformar. Grädda i 7 min.
Chokladfyllning
Smält ihop choklad, florsocker och smör i ett vattenbad.
Blanda i mjöl.
Rör i ägget.
Fyll formarna och grädda 12 min.
Garnera med jordgubbar och pudrat florsocker.

Ja vad säger man, syndigt o alldeles underbart gott, måste testas. Kramisar Tina
Det där såg farligt gott ut ;)
Ha en bra start på veckan.
Kram Pia
Den såg god ut.....nu i sista programmet blev jag sugen på att testa en del......jag älskar ju små torrisar. Kram Anette
Åhhh, vad gott kram Diana
Mmm det där ser ju vansinnigt gott ut. Det vattnas....

5