Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

En liten film om ett cafe.

 
 
Jojomen. Det är sådant här man har tid att sitta och pyssla med när man är ledig och har dagar till förfogande fritt flanerande i tiden, Jag hann inte filma så värst mycket under tiden vi höll café på Besvärsgatan i Oskarshamn. Några filmsnuttar här. Några där. Ibland tog Lillan kameran och flängde runt bland oss stressade vuxna och filmade i de mest konstiga positioner och jag har hittat en hel del kul i kameran sedan dess.
Det mesta är filmat under de tidiga morgontimmarna när jag och Charlotte förberedde oss inför dagen och lite är filmat vid de tillfällen då vi inte hade så mycket folk i cafeet utan kunde tillåta oss till lite annat.
Men i alla fall. En liten inblick i cafeverksamheten och minnesvärda stunder.
 
Ett stort tack till Charlotte, som möjliggjorde min dröm, Anita för outsinlig kraft, Ramona för att support och reklam och framför allt till Klara, Moa, Alice  som hjälpt och servat och arbetat under sitt sommarlov. Tack!
Men allra mest tack till alla er som kom och slog er ner i trädgården och fikade. Utan er hade det inte blivit något levande cafe´. Och till er som körde flera tiotalsmil för att hälsa på och ge er support - det varmaste tack! Kommer aldrig glömma!
 
Önskar er alla en fin helg!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilken film! Ser helt fantastiskt ut!
Synd att vi inte kunde träffas då vi var nere i Skåne :(
Kram!
Y
Kommentar postad
Trevlig, mysig och härlig film som visar er glädje över denna mysiga lilla oas! Minns med glädje vårt besök där och då framför allt över din min när du såg oss!! DEN borde ha filmats!! Ha ha ha!! Ha det gott! Kram!
Kommentar postad
Vilken trevlig film!
Kommentar postad
Åhhh vilken underbar film och jag vet hur lycklig du är över att ha fått göra detta! Heja dig Cecce! Näst gång hoppas jag att jag hinner komma förbi <3

KRAM

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben