Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

En kväll med Yves Rocher!

 
Från god lakrits till sköna hudvårds och sminkprodrodukter.
Tvära kast minsann.
 
I kväll var jag inbjuden tillsammans med ett gäng andra bloggare till Mobilia i Malmö för att få äran att inviga Ryves Rochers nya butik. En härlig och inspirerande kväll med champagne, ost, snittar och macarons varvat med makeuptips och information om Yves Rocher och dess naturvänliga produkter. 
En trevlig afton som kräver ett alldeles eget litet inlägg och finns att läsa under morgondagen.
 
Med mig hem fick jag en makalöst fin goodiebag med de senaste ur lanseringen produkter. Bland annat Botanical Slimming Key som hjälper till med figurformingen både inifrån och utifrån (inte så dumt), Elexir 7,9 och en hel del andra fina hudvård-och sminkprodukter som ska bli spännande att prova.
 
Mer om det senare.
 
 
För nu ska jag försöka samla ihop mig. En helg i Stockholm, en arbetsmåndag, en butiksinvigning, en förkyld liten dotter och två hungriga tonårsgrabbar kräver en god natts vila. Känner mig lite vimmelkantig så här i måndagskvällen och faktum är att nu längtar jag efter att bara få vara hemma. Landa. Umgås och skämma bort mina barn. Lite enkel vardag, så som jag gillar mest.
 
Hörs i morgon.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Lakrits och skönhet...två härliga ting. Du roar dig med stil och det gör du så rätt i. Ha en bra dag. Kram Anette
Kommentar postad
Tror inte jag presenterade mig för dig i går..Skoj att se dig i går kvälls...hoppas att det blir fler såna trevliga kvällar..Fina bilder du tog..kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben