Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När första ljuset brinner.

 
 
 
Har ni haft en fin första advent?
 
Det har jag, även om jag inte fått upp en endaste adventstjärna eller annat adventspynt i hemmet. Min egentillverkade adventsstake kom i alla fall sent om sider på plats då vi i kväll landade hemma efter en intensiv helg på julmarknad och födelsedagefirande av min mor. Det har varit roliga dagar med mycket umgänge, mat, familj, släkt, vänner och cafe. Får visa er bilder från helgen i morgon då timmen har blivit för sen för vidare utläggningar. Ny vecka väntar i morgon och det är bäst att vara redo.
 
Den yngsta påminde mig i bilen hem om förväntad julkalendersöppning i morgon bitti. Det fanns en tid då jag gjorde små paket och hängde i prydligt upphängda kalendrar i olika utföranden som mormor låtit tillverka, en tradition som trist nog har fallit till föga för undertecknads brist på tid. Numera köps i bästa fall en chokladkalender i matbutiken, som länsas på innehåll innan månaden har nått dag nummer tio. I år dock har Lillan lovat att hålla sig från frestelsen och jag får ge mig ut på chokladkalendersjakt under morgondagen. Bäst så.
 
Själv har jag fått en underbar liten tekalender av Emma, med en tepåse för varje dag fram till julafton. Alla med olika smak. Har nyss avnjutit ett gott ingefärste och jag ser redan fram emot att få prova morgondagens.
Det är något visst med adventskalendrar trots allt. Barn eller vuxen, spelar ingen roll.
 
Och just som jag är färdig med att trycka på publiceringsknappen kommer jag på att det visst inte är första december idag. Aj då...tjuvstart av tekalendersöppning här alltså. Säg det inte till någon...ha ha. Första advent - första december...är ju ungefär samma sak? Nåväl. Så säger vi.
 
 
 
Kram Cecce
 
 
 
 
Kommentar postad
Klart man måste ha en chokladkalendrar till "barnen"
Vår 20-åring fick en På skämt med one direction från Rusta :-D

Lovar att inte berätta att du tjuvstartat din kalender hahaha
Kram
Kommentar postad
coolt
Karin
Kommentar postad
Beundrar dig Hur orkar och hinner du allt?
Svar: Tack! Ibland är det lite mycket, men på någon vänster går det:-) Så länge hjärtat är med så.
Må så gott/ Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben