Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firar med Sachertårta!

 
Ett litet snabbinlägg från mig med en önskan om en fin Valborg för er alla!
 
Idag har vi firat kollegan Anders med en önskad Sachertårta som jag bakade igår kväll. Har aldrig bakat Sachertårta förr så det var allt lite spännande att se hur den smakade. Lovar ni ska få receptet senare. Bakade en glutenfri och en "vanlig". Skillnaden var inte så stor, vare sig i smak eller konsistens. Mjuka kakor går utmärkt att göra glutenfria.
 
Tyvärr är jag ganska trött idag efter att ha varit inne på akuten med äldsta sonen sent i går kväll. Hämtade hem honom och hans pappa tidigt i morse, för vidare behandling på vårdcentralen i dag. Håller tummarna för att allt går bra.
 
Valborgskvällen tillbringar jag hemma hos Anna, om inget oförutsett inträffar. Vi ska käka kycklingfajtas och rabarberpaj och gå ner till havet för att kolla in byns majbrasa och möta våren som nu är här i full blom! 
Ser fram emot det!!
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Sashertårta är gott ävensom jag gärna hade valt något annat än aprikos emellan. Hoppas har en trevlig kväll. Kram Anette
Ann-Louise
Kommentar postad
Fin!
Hoppas E mår bra igen och att det inte var något allvarligt. Man blir alltid berörd när barnen mår dåligt!

Trevlig helg! 😘
Svar: Hej vännen! Allt gick bra, men måååånga, låååånga väntetider på akuten. Efter två dagar där är man ganska matt:-) Vidare utredning väntar för sonen, men förhoppningsvis inget allvarligt.Vi MÅSTE ses snart! Kram<3
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben