Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När det snart är dags!

 
Ett kilo rålakritspulver! En härlig syn. Idag öppnade jag upp burken för att baka vår omtyckta chokladkladdkaka med lakrits och lakritskolafudge. Luktade ljuvligt vill jag meddela. Vi räknar med att göra av med omkring tre kilo denna månad då det går åt en hel del lakrits i detta kök. Både i bröd, bakverk och lakritsgrädde.
 
Det har varit en intensiv dag, då vi försökt hinna med alla förberedelser inför öppningsdagen i morgon. Vi har tagot emot vår första varuleverans, haft besök av hälsovårdsmyndigheten (gick bra) och jag har installerat mig i nya bakköket. Uj uj...vad jag sprungit än hit, än dit för att hitta rätt bland redskap, ugnar, skåp och lådor. Favoriten är den supersnabba diskmaskinen som underlättar och besparar en massa tid. Har även tillgång till två ugnar. Hands up för det!
 
Vi har således bakat och städat cafeet och haft ett fasligt sjå med en stigande förväntning inför den kommande sommarmånaden.
 
 
Här står Charlotte och visar Klara hur man gör smörgåstårta - den godaste i stan. (Lovar)!
 
 
 
 
En väntande trädgård i väntan på att fyllas med gäster!

Välkomna hit! Vi har öppet mellan 10-17 varje dag utom söndagar då vi vilar oss.
Hoppas vi ses!
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Åå, önskar så att jag skulle kunna komma förbi och ta en fika! Allt verkar så otroligt smarrigt och jag vet ju att du är grym på att fixa riktiga kakkalas! Önskar ert varmt lycka till med ert fina café!
Kram
Svar: TAck!! Du är så välkommen om och när du har möjlighet:-)
Stor kram<3
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben