Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en egen fotograf och förbereder fredag.

 
Först. Alla bilder i kvällens och dagens inlägg är tagna av min stockholmare som passade på att fotografera mig och mitt cakepopspyssel i lördagskväll. Tack för lånet! Så härligt med någon som förstår precis som jag vill ha bilderna utan ett ord. Vi tänker lika där, som i så mycket annat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina, chokladdrypande bilder. Och cakepopsen blev goda. Vill ni prova att göra egna hittar ni ett enkelt recept i detta inlägg. Jag kan dessutom lova att de är lika uppskattade hos barn som hos vuxna. De vita pinnarna har jag köpt på Panduro Hobby. Provade också att göra en mjölkfri variant av cakepops genom att använda en del av vanlig kakdeg (mjölkfri sådan) och doppa dem i vit mjölkfri choklad. Resterande deg bakade jag cookies på. Recept på dessa kommer i ett senare inlägg. Två olika slags kakor av samma deg alltså. Genialt!
 
 
I kväll packar jag väskor då vi ska på lite olika håll i morgon. Några av barnen ska hem till sin pappa över helgen, någon stannar hemma och själv sätter jag mig på tåget mot Stockholm. Jag ska bland annat medverka som fotograf på Stockholmsmässan/ Furniture & Light Fair dit jag ska tillsammans med stockholmaren. Ska bli hur kul som helst!
Men först ska här packas kläder, hårprylar och en och annan teknisk apparatur.
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Trevlig resa och lyc
ka till med fotograferingen! Ha det gott! Kram!
Svar: Tack och kram!:-))
cecce
Ramona
Kommentar postad
Ett vinnande team!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben