Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man pimpar en stringhylla.

 
Fördelen med att ha lov och ledighet att spendera på hemmaplan är att man äntligen får tid över till kreativ görande. Som att pimpa om sin stringhylla i köket till exempel. Jag fick iden på Furniture & Lighr Fair mässan då jag beskådade ett uppbyggt kök helt i svart med svarta stringhyllor. Läckert! Tänkte att jag kunde göra något liknande hemma med min lilla röda stringhylla och samlade alla röda saker jag kunde hitta i köket på ett och samma ställe. Blev nöjd med installationen, även om jag fick gräva långt in i köksskåpen för att hitta något rött. (Mitt kök går annars mest i blått och grönt). En del julprylar får tjänstföra som åretrunt garnityr, men det må va hänt.
 
 
 
 
 
Så där jag! Rött var det här!
 
Har haft en mysig eftermiddag i köket med min före detta svägerska och kusinbarnen. Ännu en dag då det dukades fram till gofika! Jag bakade en stor cookiekaka med dumlekola (recept kommer) - en favorit från trädgårdscafeet, som vi mumsade i oss tillsammans med blåbärsrutor, mjölk och kaffe. Tror detta sportlov går till historien som mest fika-täta-lov. Hm...får bli ändring på det så småningom, annars kommer jag dö söt-döden ganska snart. Och det vore synd. Men gott var det liksom trevligt att få umgås en liten stund.
 
I morgon laddar jag för Stockholm. Barnen och jag åker in till Lund tidigt i morgon bitti för att lyxa till det ordentligt innan vi skiljs åt och åker på olika håll, för att sammanstråla igen på söndag.
Nu dags för sängen.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Härligt! Det blir ett blickfång direkt :-)
Kommentar postad
Åh vad det gör ont i en när man ser folk måla om saker o ting i teak.. men trots det måste jag vara ärlig och säga fy tusan vad snyggt detta blev! Jättesnyggt med temat "röd"
Kommentar postad
Så snyggt och härligt med lite färg!
Kommentar postad
Fint! :D

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben