Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När hösten kommer.

 
Idag kändes det som om hösten börjat på allvar. Jag steg ut genom ytterdörren i morse och drog igen dragkedjan till skinnjackan och svepte sjalen tätt kring halsen. Inte för att det egentligen var så kallt, men för att den där blåsten som så ofta härbärjerar här i skåne var livfull och mörka moln på himlen indikerade regn. Mörkret är märkbar både morgon och kväll och det sveper tätare allt eftersom. Nåja...det är som det ska och jag gillar ju hösten. Trots allt.
 
Bilderna är tagna för någon helg sedan då H och jag var i Mamö och slog oss ner på ett kafe - Kafferosteriet - i Malmö. Redan då kunde man ana höstens antågande i de nedfallna gulnade löven. Men kaffet var gott och vi hade en mysig stund innan vi tågade vidare mot mål som jag nu glömt bort.
 
 
 
En bra dag i dag för övrigt. Eftermiddagen något stressig med presentinköp och annat inför ena sonens tjugoårsdag i morgon. In och ut ur butiker. Vad ska man köpa? Folk som ringer. Någon är hungrig. Diskmedel som glöms och faller bort ur minnet. In i butiken igen. Ny kö. Hungern som gör sig påmind. Har jag köpt rätt present?
Ja...ni förstår. En vanlig vardagseftermiddag som slutade med ett nytt försök till vegansk kladdkaka hemma i köket. Som tur var gick andra försöket bättre än första och morgondagens tårta är räddad. Heja!!
 
Nu väntar skön sömn innan vi tågar upp och sjunger in en tjugoåring och en torsdag - full med nya upptåg.
Jag behöver sova. Och det nu.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben