Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man badar och bakar och har konfirmation däremellan.

 
Dagarna flyter lite ihop. Och samtidigt som jag...elller rättare sagt...vi, är fokuserade på att i ordningställa ett kalas av det större slaget, känns vi hyfsat semesteravslappnade och har dåligt koll på tiden. Vi badar. Jag bakar. Vi handlar. Vi cyklar ner till stranden. Badar. Pratar. Skriver bordskuriosa. Planerar blomsterdekoration. Kollar vädret. Badar igen. Kvällsdopp och morgondopp och lite praktiska saker däremellan.
 
Idag var vi och kollade på en ny kamera till undertecknad. Eller ett objektiv. Ja, snarare det senare då både en ny kamera och ett nytt objektiv föranleder en stooor kostnad. Klart är att jag behöver ett nytt objektiv då mitt nuvarande inte fungerar som det ska. Katastrofläge alltså...haha!
 
I lördags var vi på konfirmation. Min fina systerdotter konfirmerade sig i Örkelljunga kyrka och en annan lika fin systerdotter firade sin konfirmation som hon gjort något tidigare,  och vi var där för att uppvakta. En fin konfirmationsgudstjänst som efterföljdes av god mat och fika.
 
 
 
 
En  nybliven konfirmand med sina lägerkompisar!
 
 
Festen hölls hemma hos mormor och morfar och här står Rebecca med sin kusin och även hon en nybliven konfirmand och fixar till salladen.
 
 
Vi bjöds på varmrökt lax, ärtor, potatis, sallad och två sorters såser och min syste hade bakat bröd. 
 
 
Kusinhäng i soffan....precis innan kameran upptäcktes....
 
 
 
 
 
Måste du ta foto hela tiden??
 
Så klart jag måste...haha!
 
 
Supergod cheesecake till efterrätt!
 
En fin lördag alltså!
 
Dags att hoppa i säng här, efter en fin dag. Sista dagen i juli månad har alldeles för snabbt tagit slut. Tur det kommer flera! Hej, augusti!
 
Kram Cecce 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben