Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Balkonginspiration!

 
Åh, äntligen börjar värmen komma på allvar och dörren mellan kök och balkong står alltjämt öppen här hemma. Jajamen....det tar sig med växtligheten och det gröna spirar från krukor och fat. Faktum är att jag har både vitsippor (snart överblommade dock) och liljekonvaljer på balkongen som växer i kapp med olika träd och ormbunkar. Det prunkar och växer så det knakar! Lovely!
 
För några veckor sedan var jag och H på trädgårdsmässan i Stockholm och lät oss inspireras av vårens och sommarens alla gröna miljöer. Ute som inne. Eftersom jag själv har en balkong fastnade jag för de fina balkongmiljöerna som radades upp - alla med olika teman. Den ena kreativare än den andra. Varför inte ha sängen på balkongen? En idé sm faktiskt var lockande tyckte jag. Överlag en massa kul inspiration lite utanför boxen sådär.
 
 
Romantik!
 
  
 
Orientaliskt romantiskt och bohemiskt på samma gång....
 
 
Varför inte låta trädgårdsredskap få tjänstgöra som  upphängningsanordning för vinglas?
 
 
Eller Ikeas skoskåp som blomsterlåda? Hur fyndigt är inte det? 
 
 
Och så sängen! Mitt på balkongen bland blommor och vattenkannor! Så fint! 
 
 
 
 
 
Det fanns hur mycket vackert som helst att titta på:
 
Dammar och fontäner kanske man inte har på balkongen dock. 
Om jag någon gång får möjligheten att ha en trädgård igen kan det ju vara en ide´i alla fall.
 
 
 
Sannerligen - jag ser fram emot våren och sommarens alla tillfällen att njuta i trädgård och på balkong. Det riktigt kliar i fingrarna att få sätta igång med inrednings- och odlingsgöra framöver.
 
 
Onsdagskvällen är här. Redan. Och jag försöker hålla huvudet kallt inför det faktum att jag har massor att göra innan helgen återigen är här. Gådagen förflöt i arbete och inköp av nya vårskor och kläder till barnen. I kväll har jag ägnat mig åt attt baka mjölkchokladsnittar inför skoldiscot på fredag samtidigt som jag tvättat, bistått Rebecka med att göra eget slime (en ny fluga som alla ungar verkar hålla på med) och har således raklödder och linsvätska och karamellfärg all over the place. 
Allt i en rasande fart för att bli klara inför helgens olika event på olika håll. 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben