Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Besök på Haga Tårtkompani och Bageri.

 
I lördags då jag och H vandrade från Globen ner mot Hammarby Sjöstad gick vi förbi Haga Tårtkompani och Bageri och vi kunde naturligtvis inte hålla oss från att slinka in.
Har hört talas om bageriet förut och blev inte besviken. 
Doften av nybakat bröd, kanelbullar, vaniljbullar, kardemummabullar, sockerkringlor och diverse andra bakverk mötte oss i dörren och man kan inte bli annat än lycklig. 
Vi köpte med oss ett gäng bullar för att ta med till eftermiddagsfika Maria och Niklas i Vallentuna. 
Åh, så goda! 
 
 
'
 
 
Kommer att komma hit fler gånger, det är jag övertygad om.
 
 
Veckan har annars inletts med ett kort besök av R från Oskarshamn i måndagskväll som kom förbi med säckar (!) med kläder som K varit så snäll att sortera ut till Rebecka. Alla som har en tonårstjej i boet vet vilken lycka det är för en trettonåring att få "nya" kläder att välja och vraka bland. Dessutom en miljövänlig sak att göra - att återanvända kläder.
Tack K för den kamelfärgade kavajen, som jag lyckades förhandla mig till. Jag var rikitgt snygg i den idag (om jag får säga det själv).
 
Vad mer?
Inomhuskylan fick sitt ansikte i måndags och tisdags då kollegan och jag ankom Sjukhusskolan på morgonkvisten. Temperaturen mätte fjorton grader och lektioner fick ställas in. Jag och Lisbeth var genomfrusna innan tiokaffet..haha! Problemet med värmen löstes under tidagen och extra element inhandlades som beredskap. Slutet gott, och ordningen var återställd idag. Tackar för detta. 
Att frysa inomhus gör ingen glad.
 
För övrigt inga större eller omvälvande händelser utan jag infaller i välkända rutiner i vardagssysslorna och upprätthåller min vana trogen att cykleträna under eftermiddagstimmarna.
Är nöjd med det tilltaget.
Fick dessutom ett kul paket på posten idag! Ska berätta om innehållet såsmåningom, men nu är det dags att hoppa i säng.
I morgon ringer klockan vid ett tidigt klockan sex och det är bäst att vara redo.
 
Hörs igen.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Så gott

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben