Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det som hänt sedan sist.

 
Blev helt paff då jag pratade med vännen A i telefon igår kväll och inåg att det redan gått en vecka sedan jag förra fredagen satte mig på tåget mot Kalmar och Oskarshamn.
Jisses! Vart tar tiden vägen?
Jag har fullt upp med att hålla reda på vardagens hållpunkter, åtaganden och plikter och har knappt ens tid att kika in här? Och ändå. Livet känns betydligt mer ordnat nu än för några år sedan. Får inte ihop den ekvationen!
 
Hursomhelst. I eftermiddag lyxade kollegan och vännen Lisbeth och jag till det med ett besök på Gildakliniken i Malmö och gjorde AHA-ansiktsbehandling och färgade bryn och fransar. 
Hur underbart! Ett perfekt sätt att avsluta en arbetsvecka - det var vi rörande överens om och bestämde att vi ska göra om samma sak om en måndad.
 
 
 
I onsdags kväll var samma Lisbeth och jag på Lunds stadsteater och lyssnade på Annika R Malmberg, och fick lära oss en om relationer, olika personprofiler och utmaningarna vi har i mötet med varandra på arbetsplatsen men också i familjerelationer. Sååå intressant! Har ni möjlighet att lyssna på denna föreläsning/försetällning så gör! Lovar er många aha-upplevelser, igenkänning och skratt.
 
 
 
Vad mer då?
 
Denna vecka har även bjudit på godsaker som Oreocupcakes som Rebecca bakade härom kvällen.  Well done, min kära.
 
 
Och så en bild från busskuren en tidig morgon på väg till jobbet då jag roade mig med att ta en selfie!
 
 
 
Idag åkte dock dunjackan av då vårvärmen äntligen kom tillbaka och förgyllde livet och vårblommorna som planterats längs gatstråken i Lund.
 
Även Malmö pulserade under eftermiddagen av lätt-klätt folk som njöt av våren på gator och kafeer. Härliga vyer en härlig fredag!
 
 
 
 
Och så har jag fortsatt min cykling på träningscykeln i bostdasföreningens träningsrum.
Jojomen. Jag kan vara envis när det krävs och jag börjar bli i hyfsad form för att återuppta utmaningen det är att ta mig cykelledes mellan hem och jobb. Bara temperaturen stiger några grader till. Då!
 
 
Nu är det dock dags för mig att bege mig till Lund för att hämta H på centralstationen. Ett sent mottagande, då tåget rullar in först vid 21.40 men ack så efterlängtat. Två veckor sedan vi sågs sist så det känns extra angeläget att vara i tid.
Så ikväll landar jag i en lång varm kram och inleder helgen med en sen kvällsfika i skenet från kökslampan med den man jag längtar efter allra mest.
 
Sämre helgstart kan man ha.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Härligt med lite ansiktsbehandling, skulle också behöva fixa brynen. :)
Kommentar postad
Heeeej, var här jag varit? Haha...kul att jag hittade tillbaka hit. Vilken härlig balans du har och hoppas det blev precis så där mysigt under kökslampan. Kram Anette
Svar: Hej!:-) Välkommen tillbaks! Kul att höra ifrån dig. Hoppas allt är bra med dig i alla fall.Kram Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben