Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en poolonsdag.

 
I går efter jobb stack jag hem till min fd kollega och vän Lisbeth. Vi har inte setts på hela sommaren så det kändes extra kul att ses igen. Dessutom har familjen byggt en pool i trädgården under vår och sommaren! Vilket jobb de lagt ner. Grävt hela poolen med muskelkraft och flyttat växter och blommor, byggt poolhus och trädäck. Phu! Men fint blev det.
 
Jag hade tagot med mig bubbel, ost, nötter och choklad som vi mumsade på efter badet. Sååå skönt att flyta runt i 30-graders vattenvärme medan eftermiddagssolen värmde på huden.
 
 
 
Vi hade en hel del att prata om. Eftermiddag blev till kväll och jag landade inte hemma förrän efter klockan passerat tjugoett lätt bubbelrusig och tacksam över en fin onsdag.
 
Inte klokt att jag snart avverkat min första arbetsvecka. Det märks att semesterhjärnan fått jobba lite extra och vardagsrutinerna vill inte riktigt sätta sig. Alltför tidiga morgnar och allt för sena kvällar känns i kroppen så här kvällen innan fredag.
Det ska utan tvekan bli skönt med helg.
 
Håkan har nyss landat här hemma efter att ha kört hela vägen från Stockholm och jag ska gå och ta hand om honom. Alltid lika mysigt att ses när man inte träffats på ett tag.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben