Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

20200202

 
Kunde inte låte bli att döpa dagens inlägg med dagens datum i siffror. Inte varje dag man kan läsa ett datum både framlänges och baklänges och få samma resultat.
Dagen till ära har jag ätit en kardemummasemla från ett konditori i Lund hemma hos dotter Emma och hennes Alexander i deras lägenhet. Finfika alltså. Och finsällskap. En liten mysig stund mellan avlämning av Håkan på tågstationen och matinköp på Ica i eftermiddags.
 
Annars har jag haft en angenäm första helg i februari med bland annat besök hemma hos min syster och syskonbarn. Håkan, Rebecca och jag bestämdes oss för en lördagstur till Ikea och passade på att stanna till på en gofika hemma hos syrran och kusinerna.
Full rulle från början till slut. Så som det blir med en tioåring och en sexåring i närheten.
Min gudson är en hejare på flaggor och var inte sen med att utmana oss i flagg- och länderkunskap.
 
 
 
 
Sen bar det vidare till Ikea där vi provade soffor och sängar och kök och...allt som kom i vår väg..haha! Målet var egentligen nya lakan och ev gardiner men jag kom därifrån med lite av varje. Att gå in på Ikea och komma ut tomhänt är snarast en omöjlighet.
 
 
 
Här sitter två av mina favoriter i en Ektorpsoffa. Tja? kanske blir ett köp såsmåningom.
 
Rebecca kände sig genast hemma i vita köket!
 
 
 
 
Innan Håkan åkte tillbaks till Stockholm idag passade vi på att gå en lång promenad längs havet. Äntligen kikade solen fram!
Vi såg både snödroppar och påskliljor som redan börjat växa i planteringen på bostadsrättsområdet.
Vad hände?
 
 
 
Och så var helgen slut helt plötsligt och jag ligger återigen i sängen med datorn på magen och blickar framåt mot en ny vecka med jobb och vardagsrutiner. På onsdag ska jag på en afterwork med min kusin. En hållpunkt mitt i veckan som jag ser fram emot. 
Nu ska jag titta på ett avsnitt av Greys Anathomy innan jag släcker ner för sömnen. Har snart plöjt igenom fjorton säsonger....det ni!
 
Kram Cecce
My
Kommentar postad
Gud vad gott!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben