Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Inte vilken fredag som helst.

 
Ur tv-apparaten i vardagsrummet  strömmar ljudet från Talang. Jag sitter dock vid köksbordet vid datorn och tänker hinna uppdatera denna alla hjärtans dag, innan jag åker och hämtar min egen Valentin på stationen i Lund. 
Ja, det är fredag igen.  Mina inläggsdagar tenderar att hålla sig till fredagar och söndagar numera. Allt däremellan försvinner i ett nafs, på gott och på ont.
 
I dag är det ju inte vilken fredag som helst - utan alla hjärtansdagfredag. Och fredagen då jag inleder mitt sportlov.  Gick i genom ett soligt myllrande Malmö efter lunch och kunde inte låta bli att stanna utanför Malmös finaste blomsterbutik - BlomsterpiganVilken prakt! Vilket blomsterhjärta!
 
 
Butiken var överfull av folk som ville köpa blommor dagen till ära.
Själv hade jag målet i sikte - Espressohouse på Stortorget, där min fd kollega och vän Lisbeth bestämt date. Vi tänkte att det bästa sättet att inleda ett sportlov på var att sitta nersjukna i en stor skinnsoffa med kimchie-och-fetaostsallad, ramlösa och en giganstisk kopp kaffe framför en medtagen dator och titta på Frankie and Grace på Netflix. Förr - på den tiden då vi jobbade i hop, hade vi Frankie och Grace som hemligt sällskap när tiden tillät och tyckte det var dags för ett riktigt marathon med the ladies, damerna, tanterna som vi lärt oss älska och skratta hejdlöst åt.
 
 
 
Ett riktigt trevligt fredagsnöje som fick oss att glömma allt vad arbete heter
Vi skiljdes åt först vid seneftermiddagen då det var dags att ta sig hem till familjen för att käka middag.
 
 
 
Så nu. Efter en mysig eftermiddag och en tillryggalagd arbetsvecka är jag redo för att möta min egen Valentin. 
 
 
Tack för dig. För oss <3
Har förberett en ask med gele- och chokladhjärtan och en flaska bubbel till han kommer i kväll.
 
I morgon går turen upp mot Kristianstad, då vi bland annat ska kika in på Ellos Home för att spana in ett bord och sedan vidare färd mot Broby och svärfar som väntar med tilltugg och värme.
 
Men först Lunds Centralstation för att möta min hjärtanslängtan.
Det här med fredagar och väntande sportlov är verkligen inte så dumt.
 
All kärlek!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben