Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man summerar helg nummer tvåhundra sisådär.

 
Det är söndag och det är sent och jag njuter av känslan av att det är sportlovmåndag i morgon och jag kan sova läääänge. Loven är alltid välkomna och även om jag trivs med mitt jobb och absolut inte har något emot att vistas på min arbetsplats är det skönt med avbrotten. Loven. 
 
 
I går var jag och Håkan och Rebecca i Kristianstad för att besöka Ellos Home-butiken där, och passade också på att besöka min svärfar i Broby. Det är alltid mysigt att komma hem till honom, inte minst för att han alltid bjuder på god och vällagad mat. Trots att han nått den hedersvärda åldern av dryga åttio, lagar han mat till ett helt kompani.
Efter maten tog vi oss en tur längs Helge Å. Så vackert även om stigen var halkig och lerig och då rakt inte lämpad att gå i stövlar med klackar. Hm...hur tänkte jag där?
Rebecca poserade gäran dagen till ära...haha!
 
 
 
Hej hej!
 
Efter fika med svärfars rulltårta och vispgrädde tillsammans med ett glatt gäng övrig familj som anslöt sig lagom till fikat begav vi oss hemåt igen.
Väl hemma satte vi igång med pizzabak.
Alla fick göra sin egen pizza efter tycke och smak. 
 
 
 
Engagerad pizzabagare....
 
Vi summerade alltså en fin lördag med frisk göingeluft, gofika, familjärt umgänge och goda pizzor som avslut.
 
Idag har vi mest tagit det lugnt. Vädret har inte inbjudit till något annat än inomhusvistelse och efter lördagens äventyr har det varit skönt att bara ta det lugnt. Baka kanelbullekaka. Dricka kaffe. Småprata om sånt som är viktigt just nu.
 
 
 
 
När vi stod på perrongen vid Lunds Central i eftermiddags för att återigen ta farväl funderade vi på vilken gång i ordningen som vi skiljdes åt på en tågstation. Vi kom fram till att det rör sig om sisådär två hundra gånger vid ett snabbt överslag. Inte dåligt!
 
Nåväl. Nu ska jag försöka ta vara på kommande lovdagar på bästa sätt. En vecka går snabbt.
 
Hoppas ni alla haft en skön helg.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Låter som en riktigt bra helg! En massa gott att äta ser jag ;-)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben