Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man piggar upp sig i januari.

 
Fick upp dessa bilder i mitt flöde. Bilder som jag tagit för exakt fyra år sedan för att dokumentera januaridimman i vinterskrud som den såg ut då. Ganska vackra bilder. Ganska olikt för hur denna vintern ser ut då vi rent meterologiskt inte haft vad man kan kalla vinter här i skåne. Inte i närheten av snö. Is. Kyla.
 
 
 
Nästan så jag längtar efter lite snö, trots att vi nu går mot våren.
 
 
Hur som helst.
 
I onsdags var jag på kafe Hollandia och frossade i passionsmoussetårta. Malmös bästa kafe när det kommer till bakverk. Jag och min fd kollega Lisbeth hade bestämt träff för att fika, prata i kapp oss, och bara njuta av stunden.
Precis vad jag behövde. Pigga upp mig i januari med god fika och umgänge med vänner. Mer av det!
Bestämde mig där och då att det inte skulle dröja länge innan jag återvände hit.
 
 
Veckan har avlöpt utan katastrofer. Skönt lunk i vardagsrutiner med inslag av passionsbakelse, avsnitt av Greys Anathomy och min nya last - Kick lakrits sea salt.: Sådant som håller mig på fötter under dygnets mörka timmar.
Och det Stockholmshelg och jag sitter på tåget på väg norrut med den där välkända rymningskänslan i kroppen. Så skönt att bara sätta mig på tåget och åka iväg och lämna veckan bakom mig med en skärgårdshelg i sikte. 
Denna helg får vi fint besök av mina föräldrar och moster och morbror som kommer för att käka lunch hos oss. Dessutom ännu finare besök av mellansonen och flickvännen från Skellefteå under lördagseftermiddagen. De ska sammanstråla under några dagar i Stockholm. Halva vägen var...
Och jag vet allt om att pendla för kärleken och tänker att det är fint att vi har möjligheten att erbjuda plats hos oss.De tror att de ska få vara i fred, men där tar de fel...haha!
Nej då. Jag lovar vara snäll. (Tror jag)
 
Mina ungdomar alltså. Så nöjesbringande.
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Ohh vilka underbara vinterbilder i dimma
Svar: Tack:-)
cecce
Kommentar postad
Allt med lakrits är min stora last! Och jag har kaliumbrist så det är AJABAJA för mig. Till och med farligt, vid stor förtäring XD
Svar: Aj då! Låter inte så kul. Och lakrits som är så gott! Antar att du njuter extra mycket när du väl äter lakrits då:-)Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben