Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man slits lite.

 
Kunde inte låta bli att köpa en bukett tulpaner när vi i går kväll var på inhandlingsrunda i Åkersberga.
Lite våraning i mitt i vintern.
 
 
SJ:s wi-fi mäktar  inte ladda up så många bilder, så det får bli dessa tre som också får inrama helgen.
Tulpaner på bordet. En bitvis frostig skärgård. Eld i spisen. 
 
 
En mysig och avkopplande helg. Rakt upp och ned, från början till slut.
 
Jag och Håkan och Håkans son har härbärgerat tillsammans. Lagat mat. Ätit mat. Slötittat på tv. Gått en och annan promenad i blåsig skärgårdsmiljö. Druckit kaffe och smuttat vin. Och idag hade vi besök av självast moster och morbror som vi bjöd på kycklingsoppa a la recept från Kiviks Musteri och senare blåbärspaj med vaniljsås. Så gott. Så nice.
Det var svårt att slutligen lämna det varma trevliga och åka in till stan för att åka återigen sätta mig på tåget. Men det är ju så det är just nu.
 
En del av helgen har också gått åt till att rensa bland prylar och pinaler. Har kanske inte gått ut med det tidigare här, men Håkan har alltså sålt sin lägenhet inne i stan och flyttat ut till skärgårdshuset där han nu hyr huset av min moster och morbror. En slags win-win situation då moster och morbror får hjälp med att sköta huset och vi får bo kungligt nära vatten och natur men ändå nära stan.
En lysande plan och kanske en vision in i framtiden. 
Ni får se. Hur som helst behöver flyttlådor rensas och prylar finna sin plats. Och han har mycket saker- min man...haha! Själv tänker jag att man borde flytta lite oftare och få anledning att faktiskt rensa bland alla prylar vi samlar på oss under färden.  
 
Nu ska jag i alla fall ställa om mig i kropp och själ mot skåne och en ny arbetsvecka. Lite förvirrande det här...två hem och två kuster. Lika fina. Lika bra.
Slits lite.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben