Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man blivit med trädgård.

 
Jag har blivit med trädgård i sommar. Ojoj...har ägnat de senaste dagarna, mellan regnskurarna ska tilläggas, med att rensa rabatter, klippa gräs, trimma kanter, räfsa kottar, pinnar och tallbarr.
Kroppen får jobba och mina händer är allt annat än fina...haha!
 
Men ändå. 
Underbart, på något sätt. Jag kan plocka in blommor från trädgården -  de finaste rosor - och sätta på borden. Håkan har anlagt ett trädgårdsland med grönsaker och kryddor och vi njuter av att äta egenodlat.
Har inte berättat det här förut, men nu är lilla huset i skärgården vårt. Köpet blev klart tidigt i våras och numera härbargerar vi ett styck hus i skärgården med egen brygga, en liten motorbåt och som sagt...en trädgård som min moster och morbror lämnar efter sig.
Känns heeelt fantastiskt!
 
 
Här i södra Roslagen har det ömsom regnat, ömsom varit sol. Men mest regnat de senaste dagarna.
Passar egentligen ganska bra då vi har hur mycket som helst att stå i.
 
I går lastade vi släpet med gamla möbler och annat löst bråte som vi körde till tippen och second hand. Det var det första lasset av många innan vi blir klara.
 
 
 
 
 
 
 
Jag har en hel del att lära vad gäller trädgårdsarbete och vår tomt består av en del rabatter, stora gräsytor men också bergshällar. 
 
Jag får visa er fler bilder såsmåningom.
I kväll får vi gäster, då Håkans bror, svägerska och lilla brorsdotter kommer hit för att bo några dagar. Således håller jag på med att förbereda med mat och även med att baka.
 
 
Bakade en kanelbullekaka häromdagen. Receptet hittar ni i detta inlägg och tänkte ge meig på att göra en ny, men denna gången glutenfri då min svägerska är glutenintolerant.
 
Just nu: Full rulle i kök och trädgårdsland alltså.
Hej hopp.
 
 
Kram Cecce
Eva N
Kommentar postad
Grattis till både skärgårdshus och trädgård!
Svar: Tack Eva:-)
cecce
Y
Kommentar postad
Åh så roligt! Ett stort Grattis och lycka till som hus och trädgårdägare! Härligt!
Sommarkramar!☀️🌻
Y
Svar: Tack! Hoppas ni har det bra i ert sommarparadis:-)Kram<3
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben