Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man får ordning på balkongväxterna.

 
 
Det blidde ingen rabarberpaj denna helgen. Den lär vänta på sig tills nästa helg, men jag fick i stället ett balkongryck och planterade om några växter och tomatplantor som jag fått av min chef.
Kan inte skryta direkt med att jag har gröna fingrar men ändå kul när jag väl kommer igång.
 
 
 
 
Jag har en ganska stor inglasad balkong med möjlighet till vila och avkoppling.
Egentligen är det mest Rebecca och hennes kompisar som hänger här med kuddarna i soffan som Håkan och jag byggt ihop. Perfekt för att sitta eller ligga i och prata hemlisar och annat viktigt.
 
 
 
 
 
Älskar pelargoner!
 
 
 
 
Får hoppas att tomatplanorna tar sig och bär rikligt med tomater så småningom. Skulle tro att det kommer bli alldeles för varmt för dem under varma sommardagar på balkongen och funderar på att ta med dem till skärgårdshuset när det blir tillfälle.
 
Helgen blev en skön och lugn historia där jag vandrade runt i pyamas långt in i förmiddagarna. Tonåringarna var som vanligt upptagna med sitt eget vilket föranledde mig gott om tid till att vara i och med mig själv. Sådant jag lääängtade efter under småbarnstiden men som nu finns tillgängligt mer och mer. Nice (och ibland lite tråkigt, tro´t eller ej).
 
Igår kväll fick jag i gång vår gamla filmkamera som legat i förrådet i en låda. Hittade kassettband från när barnen var små och jag, Isak och Rebecca fick några timmar i soffan där vi förflyttades tio-tjugo år tillbaka i tiden. Oj...så kul!
 
 
Måndagskväll och jag har haft en bra inledning på veckan.
Har börjat se en ny serie på SVT-play som heter Normala människor. Någon som sett?
Verkar bra så här långt i alla fall.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben