Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man förenar nytta med nöje.

 
Jag har lyckan att ha min arbetsplats ganska nära Pildammsparken i Malmö.
Denna veckan har vädret närmat sig med försommartemperaturer och jag har passat på att ta en lunchpromenad i en av Malmös vackra parker - Pildammsparken.
 
Under nittiotalet när jag gjorde min lärarutbildning bodde jag i Malmö - och hade Pildammsparken runt hörnet gick jag nästan dagligen genom parken. Lika fin då som nu och det är en hel del minnen från den tiden som passerar förbi medan jag rör mig mellan de höga träden.
 
 
 
 
 
 
Skönt att sitta ner på en parkbänk en stund, blicka ut över dammarna och låta grönskan överfalla mig.
 
Nu börjar det kännas att terminen börjar gå mot sitt slut. Håller på att avsluta mina uppdrag med eleverna och det planeras avslutningar och trevligheter.
Har nu arbetat på mitt nya jobb i ett år och kan konstatera att det blivit bra. Jag trivs och arbetet känns meningsfullt. Likaväl ska det bli skönt med ledighet och sommarlov och jag ser fram emot en lång sommar.
 
Men än är det tid kvar innan vi kan checka in semestern.
Min H har kommit ner till Skåne i kväll från skärgården och vi ska härbärgera ihop i en och en halv vecka. Han har jobb att utföra häromkring och passar på att förena nytta med nöje, om jag nu får se mig som ett sådant...haha!
Jag välkomnar att vi får tid tillsammans och får utnjuta vardagsliv i hop för omväxlingsskull. Dessutom hade han med sig nyheter från Lakritsroten som jag smaskat på hela kvällen. Bästa presenten!
Ska visa er senare.
 
 
Blir ett kort och något innehållslöst inlägg så här på kvällskvisten. Ska upp tidigt i morgon och har en del sömn att ta igen. Snart helg igen med förhoppningsvis ännu mer vackert väder och nöjesfyllda aktiviteter.
 
Hopp i säng!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben