Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har ett kärt återseende.

 
 
Igår på självaste första maj gjorde jag och Emma en spontantur till Jönköping för att säga hej till sonen och brodern som vi inte träffat på länge!
Jag hämtade upp dottern i Lund på förmiddagen och körde sen genom regnigt landskap de tre timmarna norrut. Mysigt med en roadtrip på tu man hand. Man får ta tillvara på tillfällena som man får med sina stora ungar nuförtiden. Emma hade laddat med favoritlakritsen i väskan och jag med choklad och timmarna fram till Jönköping gick snabbt.
 
Åh, har inte träffat sonen som studerar i Jönköping sedan i julas, så det blev ett kärt återseende. På Coronaavstånd, men ändå. 
 
 
 
 
Vi promenerade genom stan ner till ett folktomt "Bryggan" för att käka lunch.
 
 
 
 
 
Jag käkade en supergod ceasarsallad. Älskar Ceasarsallad och beställer nästan alltid denna rätt när jag äter på lokal.
Det är märkbart att coronaepedemin satt sina spår i samhällslivet. Lite folk på stan och inte många lunchgäster. Lider med alla er som driver restaurang, kafeer och andra serviceföretag som normalt sätter guldkant på tillvaron för oss övriga. 
Gott var det i alla fall och ett trevligt ställe med fin utsikt över Jönköping och vattnet.
 
 
 
 
Finaste Emma och Erik! Mina stora hjärtan<3
Så stolt över er.
 
Och så skönt att hinna prata med varandra, lite mer på djupet.
Sonen går en ingenjörsutbildning och kämpar med studierna. Första året är tufft och inte har det blivit enklare med undervisning på distans.
 
 
 
 
Han försökte visa mig lite vad han håller på med.
Fattade inget...haha!
 
 
 
 
På väg mot bilen och hemfärd för mig och dottern.
Nästa gång vi ses är förmodligen någon gång i sommar, men hoppas få möjlighet att komma tillbaks till Jönköping innan dess.
 
Trevlig roadtrip i går alltså.
 
Sitter fortfarande i sängen i pyamas med kaffekoppen och datorn. En skön lördag ligger framför utan uppgjorda planer. Är grymt sugen på rabarberpaj så frågan är om jag kan motstå den frestelen?
Har en balkong som skulle behöva få lite omsorg så jag antar att jag inte kommer vara sysslolös. Tyvärr är vädret inte så inbjudande för utevistelse men någon slags motionsrunda lär det säkert bli.
 
Jaja. 
Det kommer bli en bra lördag. Det är jag säker på.
Hoppas ni får detsamma.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben