Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har syrenprakt och tonårsjakt.

 
 
När jag hinner brukar och vädret inbjuder jag ta en promenad på lunchen.
Här om dagen kunde jag inte låta bli att stanna och ta en bild på syrenbuskarna som jag gick förbi och som blommar för fullt. Så fina! Tyvärr ser de ut som om det håller på att blomma över på sina ställen. Är det inte i tidigaste laget med syrener som står i full blom så här tidigt på våren, eller är det jag som minns fel?
 
I kväll var jag ute och plockade in syrener som jag satte på köksbordet. De doftar så ljuvligt!
Norpade med mig en kvist med körsbärsblom när jag ändå var i farten.
 
 
 
 
Tycker veckorna går så fort. I morgon kommer Håkan hem till skåne och det känns inte som om det var två veckor sedan vi sågs. Kan så klart bero på att vi "ses" varje dag digitalt, men ändå.
Således fick jag en god anledning att springa runt med golvmopp och dammtrasa och kvällen har alltså ägnats åt högst behövlig undanröjning.
Alltid skönt när det är gjort.
 
Annars inte så mycket mer att förtälja. Jag tampas med tonåringarna i boet och muttrar  om det goda samarbetet i hemmet som inte fungerar som det ska. Tonåringar verkar helt befriade från tankar på att plocka undan sina egna pinaler (läs handdukar, disk, skor, jackor, väskor, tomma toalettrullar, tomma matkartonger med mera, med mera). Har dessutom en dispyt med tjugoåringen kring ekonomiska förehavanden som spär på humöret emellanåt...haha!
Nåja. Av erfarenhet vet jag att det ordnar sig så småningom men det här med att sätta gränser tar på krafterna emellanåt.
 
Ser fram emot fredag och helgen som kommer. Vi planerar en liten utflykt på lördag tillsammans med dottern och hennes sambo. Vädret ska bli fint och det är härligt med vår!
 
Livets ups and dowms. Det är bara att hänga med.
 
Trevlig helg till er alla.
 
Kram Cecce
 
Eva N
Kommentar postad
Syrener är alldeles underbara!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben