Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man är på spåret.

 
Utlovade kalasbilder från i söndags då min systerson A fyllde 11 år.
Han hade bakar egna superfina cupcakes som gjorde moster stolt!
 
 
 
Bra gjort A!
 
 
 
Min syster ligger inte på latsidan hon heller och hade dukat så fint, bakat paj och kakor.
Mums!
 
 
 
En av gästerna som hamnat på bild: Min förstfödda Emma!
 
 
 
Pajen alltså, med smak av hallon och mandel:
 
 
 
 
Efter kalaset åkte Håkan och jag ner till havet i Lomma. Såå vackert.
Håkan tog ett bad så klart. Brrr!
 
 
 
 
 
Och nu sitter jag på tåget i fredagseftermiddagen och anländer Stockholm om några minuter. Egentligen alldeles för snart för att hinna skriva något fruktbart, men ville kika in här och önska er alla en trevlig helg.
Har de senaste timmarna suttit nedsjunken framför datorn i kvarvarande arbete. Ojoj...det är mycket nu och jag känner ett visst stresspåslag. Har nämnt det tidigare och förlåt om jag tjatar men vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet med att tro jag ska hinna med studierna utöver arbetet. Just nu känns det något övermäktigt.
 
Hursomhelst ska det bli skönt med helg. Jag och Håkan ska försöka hinna med Stockolmshemmet, göra klart påbörjad stenläggning och få in en del växter för vintervila. Skönt med praktiskt görande och utnyttjande av vissa kroppsdelar som just nu är allt annat än aktiva...haha!
Däremellan hoppas jag, dels hinna plugga i fatt en del, dels njuta av god mat och vackra naturvyer.
Min blivande femtonåring är hemma på eget bevåg och ska klara sig själv har hon bestämt. Trots att hon är den fjärde i raden tonåringar och jag borde vara van vid nycker och egentagna beslut av mer eller mindre bra kvantiter känner jag mig lite orolig. Men det ska säkert gå bra.
Om inte annat lär det visa sig.
 
Nu är jag snart framme och måste stänga ner den här datorn.
Må så gott i helgen!
 
Kram Cecce 
Eva N
Kommentar postad
Jag förstår mycket väl att du känner dig stressad, studierna tar mycket tid vare sig man vill eller inte. Jag läste via lärarlyftet och fick en dag hemma för studier. Det räckte inte, så efter ett par månader tog jag tjänstledigt en dag i veckan resterande tid av studierna. Större delen av helgerna gick åt till studier. De dagar jag jobbade blev det väldigt sällan studier för jag orkade helt enkelt inte. De dagarna fick bli städ och handlingsdagar. Du är duktig! Kämpa på!
Svar: Åh, så skönt att höra att det inte bara är jag som inte får studier och arbete att gå ihop. Det var tuffare än jag trodde. Kanske får göra som du...ta tjänstledigt en dag i veckan om jag inte får ihop det. Just nu känns det i alla fall övermäktigt med alla inlämningsuppgifter som ska in i oktober månad. Tack för pepp! Är avis på dig som är klar:-) Bra kämpat! Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben