Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har ris, ros och lakrits!

 
Hej fredag!
 
Äter lakrits och dricker vin och är glad för jag överlevde veckan. Utrycker mig kanske lite väl drastiskt men det är så det känns.
Dubbelarbete tar kål på mig...haha! Två heldagar har jag suttit uppkopplad mot högskolan i Kristianstad, laddad till tårna - i vetenskapsartikelsanalys och litteratursemenarium, som jag dessutom fick äran av att leda. 
Därför kändes det extra skönt att för en stund sedan äntligen öppna paketet som stått på köksbordet några dagar och väntat. Ett paket fyllt med lakrits!! Av allla de sorter och smaker. Bara en inbiten lakritsälskande som jag förstår.
 
Lakritsfestivalen blev inställd i och med pandemin, men i helgen kommer det vara en digital festival. I samband med detta kunde man beställa ett festivalpaket, vilket jag förståss gjorde.
Här ska provsmakas. Tyvärr kan jag inte delta digitalt i morgon då vi ska fira denna mannen:
 
 
 
Min fina mellanson som fyllde 20 i onsdags ska firas med mat och tårta och familjen har bjudits in.
Ska bli trevligt.
I onsdags var jag, sonen och hans flickvän på resturang i Malmö åt åt favoriträtterna. Mums!
 
 
 
Jag gick inte därifrån hungrig precis.
Det blev en mysig stund, även om beskedet om att min mor lagts in på sjukhus efter ett fall med hjärnblödning som följd gjorde att det inte smakade lika gott som vanligt. 
Som ni förstår har veckan präglats av en hel del oro, men som det ser ut nu får hon komma hem i morgon. Fortsatt utredning och läkarbesök väntar men ändå - skönt att det gått så pass bra i alla fall.
 
 
 
Avslutar med en bild på buketten jag fick hemskickad i måndags som tack för forograferingsuppdragen i förra veckan. Världens finaste bukett som lyst upp mitt vardagsrum hela veckan. Tack moster!
 
Summerar  således veckan med både ris och ros. Nu ser jag fram emot en fredagskväll med maken som kom ner från huvudstaden i går kväll. Tacos står på menyn (förutom lakrits) och det ska bli skönt att få landa i soffan med något som närmar sig skräplitteratur på tv-skärmen. Efter att ha befunnit mig i akademiska rum ett otal timmar ska det bli skönt. 
 
Hoppas ni som kikar in här också får en fin helg!
 
Kram Cecce 
Karin
Kommentar postad
Tack, för en härlig blogg!
Du skriver så fantastiskt och bilderna är helt underbara.
Skiljer sig från andra bloggar.
Tack!
Svar: Åh, tack underbara du! Det värmer<3Kram!
cecce
Kommentar postad
Lakrits och vin är ju en sån sjukt bra mix! :) Hoppas att ni får en bra helg ris till trots.
Svar: Tack! Med lakrits och vin klarar man sig långt:-) Hoppas du också haft en fin helg.Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben