Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har två favoriter.

 
Här sitter jag i fredagssoffan och har det förskräckligt bra.
Änligen helg.
 
Om en stund ska jag njuta av mina två absoluta favoriter för närvarande vad gäller glass.
Lejonet och Björnets lakritsglass....mmmm...len och mjuk i gommen och perfekt avvägning vad gäller lakritssmak. Häagen-Dass Salted Caramel är inte dum den heller. Precis så som glass ska smaka. Den närmast hemgjord glass jag kan komma. Häagen-dass vaniljglass är en av de bästa jag smakat.
 
 
 
Och jag tycker jag gjort mig förtjänt av några skopor av favoritglassen efter ytterligare en vecka med jobb, studier, tidiga morgnar och vintermörker. Fler än jag som är trött?
Har känt mig ovanligt energilös i veckan och ser fram emot helgen. Slippa slitas mellan kommunala institutionsväggar och en ständig ström av ord, begrepp och fenomen inom pedagogisk vetenskap.
I går och idag har jag suttit uppkopplad mot Kristianstad Högskola på heltid. Jag har två dagar i månaden som jag har föreläsningar, paneldebatt, semenarium och basgruppsdiskussioner. Trevligt och intressant men också tröttande.
 
I helgen ska jag och Håkan göra en utflykt till Helsingborg för att titta på golvklinkers, träffa Håkans son och flickvvän över en lunch och hälsa på mina föräldrar. I morgon kväll blir det beslök hos sonen i Malmö för leverens av paket. En social lördag av högsta kvalitet och möte med käraste familjemedlemmar. Ska bli mysigt att ses.
 
Resten av helgen ska bara vilas.
 
Jaja. Inte så mycket mer att förtälja så här en fredagskväll. Kompakt mörker utanför fönstret. Blött regn. Kall blåst. Tråkiga nyheter i en aldrig sinande ström på ettans rapport. Orkar snart inte höra ett enda ord till som har med corona att göra. Tur jag har glass. En tålig make. Ett ihållande hopp om livskraft och fågelkvitter.
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Hallå det var ett tag sedan. Jag fullkomligt älskar lakritsglassen så varje gång vi unnar oss carbday blir det den haha
Svar: Heej! Ja, det var ett ta sedan. Hoppas allt är bra med dig.-) Ingen lördag utan lakritsglass. Det unnar jag mig!Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben