Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man inleder något nytt.

 
Utnyttjar lite gamla bilder från förr. Året är 2018 och dagen den 6 maj. Kungsträdgården i Stockholm och blommande körsbärsträd.
Samma datum som idag med andra ord. Men långt ifrån samma väder.
 
Det är fortfarande kyligt här i söder. Tänkte i morse när jag tog på mig dubbla tröjor under skinnjackan och regnrocken ovanpå, att det lika gärna hade kunnat vara mars månad. Absolut inte maj.
Nåja, solen finns där bakom tjocka gråsmolkiga moln. Solen och den blåa himlen är bara lite skymd just nu.
 
 
Och här sitter jag på jobbet i köket med nya glasögon, kaffemuggen och anteckningarna från ett av alla mina möten jag avverkar under en vecka. Min kära arbetsplats som jag haft i snart två år - ett viktigt arbete med barn och ungdomar med långvarig skolfrånvaro. Ett arbete jag värnar om. 
Som jag nu bestämt mig för att lämna.
Informerade fina kollegor vid torsdagsmötet i dag och det kändes lite sorgligt efter att ha varit med och byggt upp verksamheten från början. Det finns så mycket kvar att uträtta.
 
Men nu är det bestämt, och därmed också officiellt. Jag och maken har bestämt oss för att slå oss ner tillsammans i blå huset i skärgården i Stockholm. Efter flera års pendlande mellan Malmö och Stockholm med en pandemi i ryggen som ömsom hejat på och ömsom satt stopp för möte, närvaro, samvaro och tvåsamhet. 
Jag tror ni förstår.
 
Det ska bli spännande! Ååhh... så spännande! Jag har lite längtat efter att få berätta, men inte kunnat. Efter att ha varit bofast i skåne i hela mitt liv blir det liksom ett nytt kapitel för mig och barnen. En del oro så klart men det känns ändå rått. Någonstans har jag ju längtat efter Stockholm och känt att staden, skärgården kallat på mig.
 
Som ni förstår är det mycket på gång just nu. Min kära lägenhet sedan 11 år ska säljas. Mina studier är i upploppsfasen för terminen. Arbetet i Flexteamet ska avslutas. Uppbrott. Avslut. Början.
Och mitt i korsdraget står jag och gör vad jag kan för att stå någorlunda rak i ryggen.
 
Så.
Torsdagskvällen är här. Lugn och fin och mättad med tillförsikt.
Det blir bra det här.
 
Kram Cecce
 
Y
Kommentar postad
Åååå är det dax nu!😊 Att den här dagen skulle komma var väntad! Önskar dig, er båda och hela familjen ett varmt lycka till! Sköt om dig❣️
Kramar Y🥰
Svar: Ja, det var ju väntat:-) Men känns också lite sorgligt efter alla år i Bjärred. Hör av dig när du vill ta en fika<3Kram!
cecce
Kommentar postad
Fina vår-bilder ^^;
Svar: Tack!:-)
cecce
Eva N
Kommentar postad
Spännande. Lycka till med allt!
Svar: Tack Eva!:-) Kram
cecce
Kommentar postad
Vad fina bilder:)
Karin
Kommentar postad
Men så roligt för er :)
Det bästa av flera världar att få bo där i lugnet skärgården och ändå nära till storstan.

Svar: Tack Karin!:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben