Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ny frisör och nya vänner.

 
Har hittat en riktigt bra frisör i Åkersberga som jag börjat gå till. Känner mig alltid fin efteråt. Det där med att hitta ny frisör, tandläkare och vårdcentral när man flyttar till en helt ny plats är sannerligen inte det lättaste. Ganska självklart förut men nu....tja, det kan ta ett tag att bygga upp förtroende och överlämna sin lekamen -  känna sig trygg helt enkelt.
 
Första gången jag var hos Sara för att klippa mig kom jag ut med ljusa slingor och kände mig som en ny människa. Kul när friörer kommer med bra tips om förändringar. Denna gången blev det dock tillbka till en mörkare bottenfärg, så som jag är van vid att se ut. Får se vad det blir nästa gång...rosa månne? Är trots allt ganska feg när det kommer till färg och friyr så troligen inte.
 
 
 
I förra veckan kom min Anita från Oskarshamn på besök och vi hamnade i stan på Moodgallerian där vi svingade några glas vin och käkade faboulöst god tapas.
Så mysigt att ses på "riktigt" som omväxling till alla de telefonsamtal vi avverkar på bussen hem från jobbet eller under planlösa hundpromenader.
Anita vet allt som händer och inte händer i mitt smått röriga leverne. En riktig vän som jag inte klarar mig utan.
 
 
Ytterligare positiva inslag i en anna stressig vardag är att dottern fått en del nya vänner här i det nya. Inget enkelt företag det där, när man lämnat bästa vännerna kvar i skåne, att erövra nya sammanhang att känna sig bekväm med.
Skolan har funkat bra och första året på gymnasiet är nu avverkat med goda betyg dessutom. 
Bra jobbat!
 
Kunde inte låta bli att fånga tjejerna på bild, där i båten. I sol och vatten och skratt som studsade mellan ö och udde. Känns varmt i hjärtat.
 
 
 
 Så har jag idag avverkat sista dagen i skolans korridorer och sagt hejdå till kontorsskolen framför städat skrivbord. I morgon är min sista arbetsdag vilken tillbringas på hemmakontoret med digitalt möte och städning av inkorg och andra plattformar. Kan inte riktigt fatta att mitt första läsår som specialpedagog nu är slut. Jag klarade det!! Nästa läsår är jag inte ny längre och behöver inte stå förvirrad framför orienteringskartan längre eller springa på alla bollar.
Det tackar jag för.
 
Kram Cecce
 
Helen
Kommentar postad
Hej Cesse, så mysigt att se dig och läsa det du skriver. Låter som en lycklig tid. Som om du förtjänar den miljön och allt det vackraste.

Kram från helen(Vuxenmamman)
Svar: Tack!! Kul att höra från dig:-) Hoppas allt är bra med dig också!Kram<3
cecce
Ann-Louise
Kommentar postad
Trevlig sommar!
Aldrig har vi varit närmare varandra men då blev det väldigt långt ifrån. Ha det gott.
Svar: Detsamma till dig! Hoppas verkligen att det ska bli ändring på det och att vi kan ses snart.Saknar dig ju:-) Kram<3
cecce
Kommentar postad
Vad skönt att ha hittat en bra frisör ❤️

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben