Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med hopp och pepp!

 
 
Så blev det ett sådant där oförklarligt uppehåll här i min digitala dagbok igen. Helgen kom och gick. Både H och jag lever i efterdyningarna av influensa. Lite bleka. Kraftlösa. Suddiga. Men med ett leende på centralstationen i Stockholm en vintersöndag, med hopp om att snart ses igen.
 
Helgen ägnade vi oss åt att bara vara tillsammans. Under lördagens ljusare timmar förberedde vi kvällens festligheter med en tur på Globens shoppingcentra och med att baka blåbärspaj då vårt uppdrag var att fixa efterrätten till middagen. Drygt tjugo personer skulle samlas hemma hos A och M på Roslagstull för att fira den gemensamma kusinen Anna och hennes man Markus som båda celebrerat under sommar och höst men inte hunnits fira som sig bör.
 
 
 
 
Åh! Det belv en härlig och mysig familjetillställning med mycket mat, presenter, värme och kärlek!
 
 
 
 
H tillsammans med kusiner och kusinbarn.
 
 
 
A.s supergoda fisksoppa!
 
 
 
Och min blåbärspaj!!
Receptet hittar ni i detta inlägg.
 
Summa summarum: Kul födelsedagsfest. Skön helg.
 
Och nu har en ny vecka tagit fart och jag brottas fortfarande med ett något sämre mående och dålig energi. Kanske solen som idag bryter sig igenom de gråtunga skyar som belägrat sig över skåne de senaste dagarna/veckorna kan göra sitt. Tror faktiskt solen och ljuset är vad som behövs nu för att vända gnällträsket som jag tycks hamnat i..haha!
 
I kväll ska jag lägga mig under lupp och få nya fina fransar hos bästa L och i morgon ska jag till frissan. Bara för att man är låg inombords behöver det inte synas utanpå. Right?
 
Pepp, pepp!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben