Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man säger hej då och bakar jordnötsbrownies.

 
Hurra!
Nu har jag sommarlov!
 
Har firat semesterstarten med att baka jordnötsbrownies. Till allas glädje i familjen. Kakan hann knappt svalna innan tonåringarna minskat kakans omfång till hälften. Jordnötsbrownies är en favorit bland sönerna här hemma. Mjölkfri och vegansk och jag bakar den dessutom med glutenfritt mjöl. Mest för att jag tycker den blir godast så. Idag använde jag kokossocker för att höja nyttighetsaspekten något, vilket ingen tycktes märka.
Receptet hittar ni i detta inlägg.
Jag har en liten fyrkantig silikonform som jag brukar använda som passar perfekt om man bakar en halv sats.
 
Sa hej då till kontorstolen och mina kollegor idag. Vi firade vår semester med att sätta oss på Möllevångstorget och blicka ut över folkmyller och torghandel. För min del slank det ner både ett glas vin och en liten cesarsallad. Åh...så härligt att bara släppa alla tankar på arbetet och ge sig hän in i sommaren.
 
 
 
 
 
Mitt sommarlediga jag på väg hem med bussen.
 
 
Och nu har klockan hunnit bli tjugoett och trettio och jag sitter här vid köksbordet och väntar på att maken ska komma hem från Stockholmshemmet. Ska bli mysigt att ses igen, även om det inte var så länge sedan sist. Han påbörjar också sin semester i dag och vi har sju veckors ledighet tillsammans.
Inte så pjåkigt.
 
Och nu kom fjortonåringen också hem efter en dag och kväll i Malmö. Att shoppa är hennes sysselsättning numera. Hennes driv. Hennes liv. Vem som betalar? Gissa...
 
Till sist:
Ett grattis till min finaste Emma som fyller år idag. Med betoning på i d a g.
Råkade nämligen ringa henne i förgår och gratulera på födelsedagen och möttes av ett: Men mamma - jag fyller år i morgon!
 
Ja, nog behöver jag sommarlov.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben