Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Glutenfria havreflarn.

 
Havreflarn! Finns det något godare?
Ja, kanske, men en sprödseg havrekaka till eftermiddagsfikat är allt bra gott.
I fredags gjorde jag glutenfria havreflarn med ringlat mörk och ljus choklad. Lättbakade och supergoda och ganska lika "vanliga" havreflarn!
Istället för mjöl används maizena.
Receptet som är lånat från Wakandas Kitchen kommer här:
 
Havreflarn med choklad
100 g smör
3 dl glutenfria havregryn
1½ dl socker
1 msk Maizena
1 tsk bakpulver
1 ägg
mörk choklad
 

Sätt ugnen på 200 grader.

Smält smöret och häll det över havregrynen. Blanda ner övriga ingredienser.

Klicka ut glest på plåt.

Grädda cirka 7 minuter.Smält sedan lite choklad och ringla över.

 

 
Ät och njut!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Hej, vad längesedan det är sedan jag besökte dig. Här ser det smarrigt ut som vanligt. Är allt bra med er?
Såg dig i Önskas tidning vid juletid, så roligt att få samarbeta med dem. Får jag vara nyfiken och fråga om det var de som hittade dig eller tog du kontakt med dem?
Ha en skön söndag!
//bara anna
Kommentar postad
Mmm det där såg gott ut!!
Kommentar postad
Mums!ähavreflarn är alltid gott :-)

Ha en bra dag!
Kram
Kommentar postad
Snitsigt med choklad på. En sån till lite glass är inte fel. Kram Anette
Kommentar postad
Dessa såg inte dumma ut. Dom ska jag absolut testa =)
Kommentar postad
Dessa såg inte dumma ut. Dom ska jag absolut testa =)
Kommentar postad
Dessa såg inte dumma ut så dom måste jag testa
Kommentar postad
Dom ser rysligt goda ut :-D
Dy är duktig Cecce!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben