Glutenfria havreflarn.

Havreflarn! Finns det något godare?
Ja, kanske, men en sprödseg havrekaka till eftermiddagsfikat är allt bra gott.
I fredags gjorde jag glutenfria havreflarn med ringlat mörk och ljus choklad. Lättbakade och supergoda och ganska lika "vanliga" havreflarn!
Istället för mjöl används maizena.
Receptet som är lånat från Wakandas Kitchen kommer här:
Havreflarn med choklad
100 g smör
3 dl glutenfria havregryn
1½ dl socker
1 msk Maizena
1 tsk bakpulver
1 ägg
mörk choklad
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret och häll det över havregrynen. Blanda ner övriga ingredienser.
Klicka ut glest på plåt.
Grädda cirka 7 minuter.Smält sedan lite choklad och ringla över.

Ät och njut!
Kram Cecce
Mmm det där såg gott ut!!
Mums!ähavreflarn är alltid gott :-)
Ha en bra dag!
Kram
Ha en bra dag!
Kram
Snitsigt med choklad på. En sån till lite glass är inte fel. Kram Anette
Dessa såg inte dumma ut. Dom ska jag absolut testa =)
Dessa såg inte dumma ut. Dom ska jag absolut testa =)
Dessa såg inte dumma ut så dom måste jag testa
Dom ser rysligt goda ut :-D
Dy är duktig Cecce!
Kram
Dy är duktig Cecce!
Kram
Såg dig i Önskas tidning vid juletid, så roligt att få samarbeta med dem. Får jag vara nyfiken och fråga om det var de som hittade dig eller tog du kontakt med dem?
Ha en skön söndag!
//bara anna