Marängkakor med Marabou Japp

En kopp kaffe. Några hembakade marängkakor med Marabou Jappchoklad. Svårare behöver det liksom inte vara. Själv älskar jag de där små njutningsstunderna i vardagen, eller på helgen då jag tar en stunds respit från livsbruset och dessutom unnar mig något gott.
Vi borde bli så mycket bättre på det. Att unna oss små guldkorn.

Köpte ett Marabou Japp för ett tag sedan och hittade ett bra recept på marängkakor inne hos Tessanbakar.
Goda och sega och fyllda med Marabou Japp!
Här får ni receptet:
Sega chokladkakor:
2 äggvitor
2 dl florsocker
1 dl kakao
1 msk marsanpulver
100 g Marabou mjölkchoklad Japp
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggvitorna och florsockret i 3-4 minuter. Sikta ner kakao och marsanpulver och rör till en jämn smet. Finhacka chockladen och blanda ner i smeten. Klicka ut 12 kakor på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 12 minuter.

Tisdagstipset i dag alltså. Stäng ner.Koppla bort. Stressa av. Grabba en kaka och känn värmen från kaffetåren.
Sen njut.
Kram Cecce
Kenneth
de såg goda ut till trots att jag inte gillar maräng
Bakar du på det goa chokladen mums. Jag grabbar gärna en kaka eller två....Kram Anette