Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När rapsen blommar och helgen hägrar.

 
 
Två vackra bilder från veckan som gått. Den översta tagen genom fönstret på bussen jag åker varje morgon på vägen in till Malmö.  Rapsen som börjat blomma. Jag blir alltid lika glad.
Den nedre bilden från en promenad i ljummen vårkväll.
 
Vilken fin vecka som gått. Vädermässigt har det varit ljuvligt. Vinterjackan har fått sin plats i garderoben till förmån till skinnjackan och idag var jacka i det närmaste överflödig. Vi har flyttat ut från personalköket på jobb och käkar lunchen under blommande körsbärsträd på innergården.
Hur ljuvligt!
 
Helgen kommer spenderas på hemmaplan och resan till Stockholm fick ställas in. Börjar vänja mig vid att avboka tågresor och umgås med mannan via face-time-samtal. Trist men det går.
Denna helgen ska dock Håkan komma ner och jag ser fram emot det massor. Känns som vi befinner oss i någon slags ställtid och som läget är nu har vi fått vänja oss vid att inte ses så ofta. 
Men vi mår bra och är tacksamma över att få vara friska. 
Vi tar dagarna som de kommer helt enkelt.
Hörde nyss på nyheterna att vi i skåne lyckats undkomma coronasmitta och spridning bättre än övriga landet. Vad det beror på verkar oklart men jag är tacksam så länge det varar.
 
Nog om smitta och corona.
Nu ska jag hoppa i säng och sova skönhetssömn innan torsdag blir till fredag.
Alltid skönt att få fira helg.
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben