Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När livet blir lite upp och ned.

 
Oj. Vilken eftermiddag det blev! Inte på ett positivt sätt utan mer på ett hysteriskt skräckblandat sätt.
Och jag vet inte ens om jag orkar dra hela historien så här vid ett trött klockan tjugotvå, då tonårssonen helt plötsligt fått för sig att städa sitt rum ( av alla tider på dygnet..), kvällsteet börjat kallna och ögonlocken känns obönhörligt tunga.
 
Det handlade om en borttappad, misstänkt stulen mobil. Min mobil. En kär och nödvändig ägodel som absolut inte får saknas just som man ska stiga på bussen hem och måste ringa hem Lillan från fritids och andra uppstyrande familjesamtal. Det handlar om rusningen tillbaka till arbetsplatsen, en kollegas räddande välvilja, spärr av mobil,  frustrerande tankar om försäkringsbolag och polisanmälan och en redan överbelastad plånbok. En dotter som satt kvar på fritids och tja ...ni förstår. Eftermiddagen och kvällen kändes räddad.
 
När jag sent om sider damp ner på köksstolen och öppnade väskan låg mobilen prydligt nedstoppad i ett av de hundra fack som min nyinköpta secondhandväska är beskaffad med och som vid inköpstillfället verkade vara en bra sak. 
Ska man skratta eller gråta? Jag vet banne mig inte.
 
 
Inte nog med det. Jag har lyckats slänga den städande sonens engångslinser och fått rota igenom två soppåsar med köksavfall utan resultat. Som lite extra krydda i kvällen. Jag är inte så populär här hemma i detta nu, då en viktig match går av stapeln i morgon och inte kan spelas utan linser...
 
Vissa dagar alltså.
 
Just nu känns det bäst att gå och lägga sig och sova in en ny dag. Men innan dess vill jag tacka för alla hejarop inför startandet av mitt och Charlottes sommarcafé. Det ska bli hur kul som helst och jag kan knappt vänta tills allt är klart. Ni ska få följa planeringen och få mer information här i bloggen, så klart!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Usch...
Såna dagar vill man helst vara utan. Puh!
Men det positiva är ju att nästa dag kommer att kännas bra mycket bättre. :-)
Sommarcafé??? INTRESSANT!!! :-D
Den där oron hör väl till föräldraskapet, antar jag. Känner igen det. :-)
Kommentar postad
Som det kan bli...jag tror att det var veckodagens fel....måndag. Kram Anette
Kommentar postad
Vilken dag, suck men sommarcafe låter spännande :) det vill jag besöka kramis Diana
Kommentar postad
sådana dagar vill man helst glömma....
hann du spärra mobilen eller löste det sig ändå... Jag tänker att man kunde ringt från jobbet till sin mobil, men den var väl på ljudlös kan jag tro...
& linserna.. hua hemska tanke...

HOPPAS U FÅR EN MYCKET BÄTTRE DAG IDAG!
Kram ❤
Kommentar postad
Oj då ....
Men så snygg secondhand väska ♡

/Kram go´ du
Kommentar postad
Tur att det är en ny dag idag ;) vi känner nog igen oss i liknande situationer och händelser som du upplevt idag. Kram
Kommentar postad
Sommarcafé! Men vad roligt vännen! Ska bli roligt att få följa er resa! Hoppas din dag igår blev bättre än måndagen! Många kramar!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben