Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Svensk sommar!

 
Svensk sommar. Bilden jag tog över de skånska vidderna vid mitt föräldrahem för någon dag sedan kan väl få stå som signum för juni 2012. Rätt vackert ändå.
 
Jag stoppar tapeterna i stora påsen och kör tillbaka till Coloramabutiken. Valet är gjort och nu ska knaggligt åttiotal bytas ut mot nytt 2000tal. Så bra.
Sen tillbringar jag dagen i stan med en kär vän med följe. Vi ska utforska Malmö. Käka glass. Vända ansiktena mot solen som kikar fram idag och ha det så där oförskämt bra.
Hej lördag!
 
Kram C

Snygg, snyggare, snyggast!

 
Nattblogg.
Det blir så när man sitter vid köksbordet och pratar flera timmar med grannen som bor under. Perfekt det här med bostadsrättslägenhet. Bara att grabba tag i en vinflaska och traska en våning ner eller upp så har man kvällen räddad! Ett härligt köksbordshäng blev det med mycket prat, skratt och en och annan tår.
 
Annars:
 
Har ägnat en del av dagen i Coloramabutiken med efterföljande valångest royal. Tänk er vitt kök, vitt kakel och vita köksmöbler så när som en röd kökssoffa (som möjligen åker bort) och röd stringhylla. Vilken fondtapet passar bäst till det? Thats the question.
 
 
Som ni ser tänker jag mig mönster. Helst grön/blå/turkos. Snygga alla fyra men....
 
 
Just nu änker jag mest den här. Hur jag tänker i morgon är en annan fråga.
 
Att sova på saken känns som det enda rätta. Sen får vi se.
 
Kram C
 
 

Fina vänner växer inte på träd.

 
 
 
Vardagslyx, eller ska vi kalla det semesterlyx är det verkligen då man en vanlig liten onsdagskväll blir bjuden på både vin och mat tillsammans med nygamla vänner hos Fnulan. Jag lovade visa lite fler bilder och här är skörden från min Canon. De sista i raden är dock lånade från Erika, då jag på grund av sen ankomst (flåt) och synnerligen trevligt prat glömde av att fotografera.
 
 
 
Som tidigare nämnts sponsrades festligheterna av Swedish Opens huvudsponsor Jacob´s Creek som även tillhandahöll svettband ( som någon lite taffligt använde som diadem) i sann tennisanda. Det var väl så nära tennistemat vi kom den kvällen. Här åts och dacks och knaprades på Cornelias (Malins söta dotter) fabulöst goda maränger! Full pott! Kunde omöjligt gjort dem bättre själv!
 
 
En härlig onsdagskväll. Inget obekvämt. Inget skavande. Inga förbehåll. Bara skönt varande med underbara vänner. Till slut måste vi säga hej då. När sista bussen gått för länge sen fast det kändes som vi nyss börjat var det dags att resa sig från trevligheterna. Jag fick skjuts av en snäll Stockholmare in till stan och taxi den sita milen hem, men det fick det vara värt. Fina vänner växer inte på träd.
Hoppas vi ses snart igen!
 
Kram C