Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sommarfavorit!!

 
Påsklovet och helgen sjunger på sista refrängen. Solen kommer och går utanför vardagsrumsfönstret och Molly, min systers hund vankar fram och tillbaka i hallen. Hon har tillbringat helgen här men tonårssonen som uppassare och jag tror hon känner på sig att husse och matte är på väg.
 
Själv har jag ägnat dagen åt att komma ifatt här hemma. Det blir så när man är på resande fot och dessutom har varit sjuk den första halvan av lovet. Eftersatt är ordet. Så här har plockats och fejats och tvättats och slängts skräp trots att vädret egentligen inbjuder till utomhusaktiviteter, Nåja..det kommer fler fina dagar att njuta av! Skönt hursom att fä börja den nya arbetsveckan med ordnat bo.
 
 
 
 
Känner mig manad att visa er mina nya jeans/byxor från Lindex som jag varit på jakt efter ett tag men utan resultat. Helt slutsålda både på nätet och i butikerna i varenda storlek här nere omkring Malmö/Lund området, Men så sprang jag på dem i Oskarshamn. De hängde där på galgen och bara väntade liksom. Hurra! För en ganska billig peng fick jag ett par sköna Pleaseliknande byxor i strechig kvalite som garanterat kommer bli en sommarfavorit, 
 
Nu ska jag gå en sista tur med Molly ute i det gröna innan hon åter förenas med sina nära och kära! Och sen väntas dottern hem från sin pappavistelse och hela härliga skaran är hemma igen!
 
Tack förresten för alla härliga hälsningar inför öppnandet av trädgårdscafeét. Gissa om jag längtar till sommaren!
 
Kram Cecce
Josefine, Karlskrona
Kommentar postad
Caféet verkar supermysigt, måste allt bli en utflykt dit!

De byxorna har jag också, fast i beige, lutar åt ett par rosa också för de är ju både snygga, sköna, användbara och dessutom billiga! :)
Kram
Kommentar postad
Super snygga du i apcoola byxor. Kram Anette
Kommentar postad
Snygging ♡ ....
/Kram
Kommentar postad
Kanonsnygga byxor!
Anonym
Kommentar postad
Så...Hur skall man göra för att få bjuda dig på en kopp? B-)