Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Som en ur idet nyvaknad björn.

 
Det blev inte stan idag. Det blev stranden på hemmaplan i stället. Nåja. En sanning med modifikation då jag tog mig en snabbtur in till Lund och Mattsons fotobutik för att få hjälp med min kamera. Ett batteri som sitter löst pga ett oturligt slag (läs: tappat i asfalten) löstes tillfälligt med en pappersbit som tjänsgör som batterihållare. Slipper i alla fall köpa en ny kamera just nu. Alltid något.
 
För övrigt: Stranden, som idag var något avbefolkad då väderläget växlat mellan regn och sol. Dock finns värmen som en överbryggande filt i allt det obestämbara. Och det räcker för att leta svalka och lite vattenlek om man är åtta år och har benen fulla med sommar. 
 
 
 
 
Själv tog jag tillfället till vila och en hel del eftertanke. Det är mycket som ska smältas och bearbetas. Och för tillfället går allting långsamt. Rörelser. Tankar. Förflyttningar. Känner mig som en betongklump eller snarare kanske som en ur idet nyvaknad björn som lufsar omkring utan någon vidare plan på vart hon ska gå.
Stark. Svag. Stark. Svag. Sinnet åker berg-och-dalbana, så som det kan bli när spänningarna släpper, ryggraden mjuknar och ansvarstyngden falnar. Kvar är jag och min självömkan och frosseri i allehanda känslosvall.
Men så tänker jag på allt jag har omkring mig att vara tacksam över. Små saker som gör livet. En barnhand i min. Smaken av varmt kaffe i morgontimman. En säng att sova i. Ett tak som skyddar från kalla vindar och blöta nätter. 
De är de små sakerna som ger livets största lycka. Glöm inte.
 
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilka härliga sensommar bilder. Önskar dig en fin dag. Kram Anette
Kommentar postad
Härliga bilder
Kommentar postad
Precis...Det är de små sakerna - inte att glömma!
Otroligt vackra foto du tagit & jag satte mig en låååång stund & bara njöt :) Tack!

/Kram fina du & ha en härlig Fredag!
Kommentar postad
Vackert! Kram.
Lisa

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben