Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Lördags- och måndagsäventyr och lite lucialängtan däremellan.

 
 
Tre bilder från lördagskvällen då jag och min kusin käkade middag på Moccasin, en för mig oprövad restaurang. Vi åt kalvfärsbiffar med rårörda lingon och njöt av den mysiga miljön. Personalen var supertrevlig och jag kände genast att hit kommer jag gärna tillbaka. Det där med service och bemötande är nog så viktigt vid valet av restaurang eller fikaställe. 
Med en nyinförskaffad kamera runt halsen fotograferade jag flitigt, både restaurnagbesök och sedemera stadsflanerande i ett vackert kvällsupplyst Malmö och inmundigande av världens godaste cheesecakePronto dit jag och kusinen alltid avslutar våra äventyr. Om ni inte ätit cheesecake på Pronto vid Lilla torg ännu, så gör.
Tyvärr var kameran inställd på hög bildupplösning vilket gör att alla bilder som jag tog under kvällen inte går att ladda upp här i bloggen. Något snopet men tre lyckades jag med i alla fall.
 
 
 
Nåja. Fyra om vi räknar in denna selfie på en glad bloggerska på väg ut i lördagsvimlet.
 
 
 
Så här i måndagskvällen dricker jag te framför datorn och är nöjd med måndagsprestationerna som inte inneburit några större konstigheter. Alla de här vanliga dagarna, till synes ointressanta men tacksamt värdefulla då jag får tid att andas, traska på i det bekanta och tänka klara tankar. Massagen efter jobb var efterlängtad och avslappnande och jag är så nöjd med mitt beslut att unna mig massage några gånger i månaden. Det gör underbara verk i kropp och själ. Rekommenderas!
 
Just nu ligger jag lite lågt med bakandet. Inte av uttråkningsskäl utan snarare hälsomässiga. Laddar istället för ytterligare en caféhelg då vi har öppet Luciahelgen i december. Nu planeras det julbak och julgodis i telefonlinjen mellan väst och öst. Längtar redan.
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
 
 
Anonym
Kommentar postad
Selfien var ju bra :)
Kommentar postad
hoppas det inte är nått allvarligt, krya på dig
Anonym
Kommentar postad
Fina foton:)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben