Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man halkar lite efter.

 
Vilka fina läsare jag har! För några dagar sedan fick jag den här försändelsen med lakritste ända från USA. Marie, som bor i Chicago har skickat dem till mig eftersom hon vet jag älskar lakrits. Tusen tack!! Riktigt gott var det också, och kommer väl till pass dessa dagar då halsen spretar och ögonen rinner i något slags konstigt virus. 
 
 
 
 
Vet inte om det är det där viruset, eller den intensiva helgen eller massagen under seneftermiddagen som fick mig knockad oförmögen att göra något vettigt at all. Massage alltså. Det borde alla unna sig då och då. Så välbehövligt! Man blir mjuk som ett lamm i kroppen och lugn och skön i sinnet efteråt. 
Skulle tro att det är en kombination av alla ovanstående faktorer som får mig känna mig helt ur slag i kväll.
 
 
 
 
Har halkat efter lite grand i allt det som hänt de senaste dagarna och blogginläggen duggar inte direkt. Här är i alla fall ett frukt och nötbröd jag bakade häromkvällen innehållande massor med nötter och torkad frukt och surdeg jag fick med mig från Solhaga stenugnsbageri. Supergott!
 
 
 
 
 
Och här: En bild av många på kollegan Lisbeth och Lillan  från utflykten till Skrylle i fredags. Lillan hade studiedag och fick följa med mig till jobbet. Det regnade ihållande och obönhörligt och vi fick söka lä i vindskydd där vi satt och viftade bort rök från eldstaden framför. Lyckades trots allt strilande grilla korv med kollegan Benny som grillmästre. Gott var det!  
 
 
 
 
Sen blev det som bekant helg och jag tog med mig den andra dottern till Stockholm. Här står Emma och poserar på Urban Deli på Nytorget/Södermalm (ett favoritställe) där vi handlade gottigheter till fredagskvällen. Så glad att jag fick äran att tillbringa helgen med henne! Det händer ju inte så ofta nu för tiden när hon flyttat till egen boning. Desto trevligare när det väl blir av!
 
 
 
 
I söndags intog vi frukost på detta mysiga bageri: Fabrique vid Mariatorget! Makalsöt goda surdegsbaugetter fyllda med skinka, rostad paprika, ruccola å ena sidad, getost, honung, soltorkad tomat å andra. Rekommenderas om ni har vägarna förbi.
 
Har så klart massor med bilder och upplevelser från helgen och veckan som gick, men det får bli vid senare tillfälle. Nu ska jag sova. Och bara det.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Kikade in och såg tekoppen. Likadan som jag dricker mitt morgonte ur just nu
Svar: En väldigt bra tekopp det där😊 Ha det gott! Kram Cecce
cecce
Kommentar postad
Lakrits är gott i allt! Jag drack lakritsöl förra veckan och till och med det var gott, jag som inte är speciellt förtjust i öl annars.
Kommentar postad
Ååå, vad gott allting ser ut!! Jag borde inte kolla din blogg så här dags, när jag börjar bli hungrig...
Kommentar postad
Vad spännande med lakritste..... Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben