Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

De saker jag faktiskt gjort.

 
Känns som de flesta bilder som visas upp här inne är antingen natursköna vyer eller söta bakverk. Förmodligen för att det är de saker som inspirerar, lyfter och fängslar mig mest.
 
 
 
 
 
Och inte att förglömma. Dessa mina fyra som den yngsta får representera i denna bild, vid köksbordet en sen söndagsfrukost. Finns inget i världen som är mera upplyftande underbart än att få vara deras mamma.
 
 
 
På tal om barnen, försöker jag påminna om att försöka se det positiva i tillvaron. Att vända något negativt till något bra. Till exempel att säga: Jag älskar onsdagar snarare än att säga: Jag hatar tisdagar. 
 
Därför tänker jag i kväll leva som jag lär och inte påtala att jag inte hunnit blogga eller träna eller iordningställa eller skicka iväg de där tackkorten från sonens konfirmation som jag föresatt mig hinna med efter arbetstidens slut. Istället minns jag alla de saker jag faktiskt gjort. Varit på ett informativt föräldramöte. Lyssnat på mina barn. Lagat en god kycklingrätt. Haft ett givande, peppande, upplyftande samtal med min bästa vän. Ägnat mig åt kreativa tankar och funderingar, ja, varför inte säga lysande ideer för framtiden.
 
Våra tankar påverkar oss så mycket mer än vi tror. Låt oss hålla dem positiva. Snälla. Vara lite gynsamma mot oss själva
 
Det blir så mycket trevligare så.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Negativa tankar föder negativ energi
O positiva tankar ger positiv energi som ringar på vattnet... Bara att välja vad man vill ha mest av :-)

Sovgott
Kram
Kommentar postad
va bra tänkt negativt drar ur energi medans det positiva kan skapa mer energi
Kommentar postad
"Går längs grus"vägen" & njuter,klappar tjejen på kinden" ...Visst påverkar våra tankar otroligt mycket - Gäller att försöka se möjligheterna i det mesta & vara Positiv,kanske inte alltid det lättaste,men...Man kan försöka!

/Kramar fina dig & önskar en härlig dag!
Kommentar postad
Så sant, mer positiva tankar! Stor kram och vilken sötloppa på bilden där! :)
Kram
Lisa
Kommentar postad
Du har så rätt fina Cecce! Med positiva tankar blir ju allt så mycket bättre och lättare! Önskar dig en fantastisk torsdag! KRAM

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben