Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sponsrad video: Upptäck det goda.

 
 
Jag är ingen flitig tvtittare, men landade en stund framför tvapparaten under de tidiga morgonsändningarna i går. Nyheter. Väder. Analys av politikernas osynliga maktspråk. Och så en reklamfilm som fick mig att sitta kvar och fångade mitt intresse en smula. Kanske var det igenkänningsfakorn ur familjelivet, livsglädjen eller bara det faktum att mjölk är något så vanligt att man inte ser det reklamnödvändiga i denna folkära dryck. Huromhelst var det inte svårt att tacka ja till erbjudandet att dela med mig några rader om Arla och mjölk i detta sponsrade inlägg.
I detta hus står mjölken på bordet både morgon, middag och kväll. En naturlig del i det vardagliga livet och därmed också lätt att ta förgiven. Några liter om dagen bärs hem i vita plastpåsar från vår närliggande ICAbutik och är den dryck ingen vill vara utan.  Lätt att ta förgiven. Saknad när den inte finns.
 
I allt det där vanliga självklara är det lätt att missa de goda stunderna. Att helt enkelt inte se dem. Att ta dem förgivna. Arlas uppmaning att lyfta blicken en aning smälter fint ihop med mitt eget sätt att försöka rädda, spara goda ögonblick. Ett glas kall mjölk till nybakade kanelbullar. En kopp varm choklafd en frusen novemberdag. Smaken av en god bit lagrad ost på frukostmackan. Svårare behöver det inte va.
 
 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben